Mucizelere hazır olun

Çok uzun zamandan beri gökyüzü pek de iç açıcı haberler vermiyordu. Sürekli zorlu gezegen kavuşumları, sağlı sollu tokadı basıp durdular. Kim bilir belki de zor ders alan insanoğlunu düzeltmek içindi bütün bunlar. Vardır bir anlamı elbet.

Meyzi SARFATİ Yaşam
22 Mayıs 2024 Çarşamba

Artık şimdi müjdeler zamanı. Açıp kollarımızı bekleyelim.

Haydi, gelsin mucizeler, güzellikler… Hasret kaldığımız pozitif enerji herkese ayrı ayrı şans dağıtacak. Çok şükür.

Hayat işte... Bir öyle bir böyle…

Bazen çok zor, bazen çok güzel, bazen mucizelerle dolu, bazen de derslerle. Önemli olan dersi alıp, deneyim sepetimize ekleyip yola devam etmek.

Ha bir de hani nerede mucize diyenlere küçük bir not. Araba kazası geçirip de “Bu mudur mucize!’ diyen kişi, sağ salim kurtulduysan evet budur mucize. İşten çıkartılan kişi, önüne başka fırsat çıktıysa, seni belki de çok daha iyiye götürecek ve olduğun yerde saydığın işinde kalmaktan hayat seni kurtardı diye sevinmelisin.

Mucize illa piyango çıkması değildir. Zorlu ilişkiler sonrası belki de işte hayat şimdi karşına doğru insanı çıkartıyor. Yeter ki fırsatı gör. Değerlendir. Şans bu sürekli kapını çalmaz. Sen de harekete geç! Ve güzellikleri değerlendir. Piyango çıkması için bile o piyangoyu almak gerekir. Kimse gelip sana onu hediye etmez.

İşte astrolojinin güzelliği de bu.

Hayatta zorlu ve olumlu zamanları bize gösterip rehberlik yapmasını seviyorum.

FIRSATLAR ZAMANI

Şimdi gökyüzü fırsatlar var diyor. Lütfen her birimizin payına düşen güzelliği almak için sizler de harekete geçin.

Boğa burcunda öyle nadir olan bir kavuşum var ki; yürü ya kulum diyor. Güneş, Jüpiter, Venüs, Uranüs, Ay hepsi tek tek gruba katılıp görevini yapıyor şimdilerde.

Venüs para ve aşkı, Jüpiter bolluk bereketi, Güneş başarıyı, Uranüs olmaz dediğini aniden oldurmayı vermeye hazırlar.

Venüs ve Jüpiter’in, iki iyicil gezegenin çok olumlu çalıştığı boğa burcunda kavuşarak uzun bir zaman güzelliklerin olacağını müjdelediği zamandayız.

Öyle olumlu ve fırsatlara açık bir dönem ki bu; lütfen kaçırmayın. Kimine sağlık, kimine aşk, kimine para, kimine adalet, kimine iş, kimine ev, kimin neye ihtiyacı varsa bol bol getirecek.

Olmaz olmaz demeyin işin içinde Uranüs de var, Güneş de destek veriyor, olmayanı oldurur bu birleşim.

Mayıs ayı gerçekten senenin en güzel ayı. Baharla birlikte güzellikler de geliyor. Yeter ki güzellikleri görmeyi, almayı bilelim.

Jüpiter bir seneden fazladır Boğa burcunda iken, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiş yapmadan, takmış koluna Venüs’ü, almış arkasına büyük destekleri adeta şov yapıyor. Mars, Satürn ve Plüton’un verdiği büyük dersler sonrası ödülleriniz bende diye müjdelerle geldi işte.

HERKES YAZ TATİLİNİ BEKLİYOR

Çok zorlu seneler geçti. Herkes derslerini aldı. Ha bitti mi? Biter mi hiç? Hayat boyu dersler devam eder. Ama şimdi güzel bir nefes alma zamanı. Güzel bir yaz, tatil, eğlenceyi herkes hak etti bence.

Okulu başarıyla bitirip elinde takdiri, teşekkürü, yaz tatilinin tadını çıkarmaya hazır öğrenciler gibi herkes.

Geriye dönüp bakınca, o sert öğretmen Satürn’ün aslında bize deneyim kattığını, Plüton’un bir şeyi yıkarken daha iyisi olsun diye bunu yaptığını, mücadele ettiğimiz insan ve olayları getiren Mars’ın da aslında neleri becerme kapasitemiz olduğunu göstermek için burada olduklarını anlayıp gülümseyeceğiz.

Bu güzellikler ve fırsatlar daha çok kişisel bazda. Dünya geneli için aynı şeyleri söyleyemem. Ama bu yazıda zorluklardan da bahsetmek olmaz. Onu başka zamana bırakalım.

Sonbaharda yine tedbir alınması gereken konular olacak. Ama şimdilik biz baharın yazın tadını çıkartalım ne dersiniz?

Jüpiter’e gelince gökyüzünün en şanslı gezegeni, o da hemen mucize dağıtmaz ha bilin. Önce sorunu büyüteç gibi bize büyütüp gösterir. Sonra şifasını verir. Gayretsiz bir şey olmuyor bu hayatta. Önce gayret sonra kutlamalar gelir.

Kader gayrete âşıktır. Ne kadar iyilik yaparsak, o kadar iyilik buluruz.

Benim fikrim; ne olursak olalım, önce iyi insan olalım. İyilikle yaşarsak, sonunda iyilik de bizi elbet bulur.

Güzelliklerin, iyiliklerin, mutluluğun bol bol her birimize geldiği günler diliyorum.

Sevgiyle kalın.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün