Selim Bonfil´den Bangkok Sokak Lezzetleri´ne bir bakış

Toplum
13 Mart 2024 Çarşamba

Fotoğraf sanatçısı Selim Bonfil, 20 Mart günü, uzun yıllara dayanan fotoğraf tutkusunu ve bakış açısını ‘Bangkok Sokak Lezzetleri’ adlı sergisiyle İzmir Fransız Kültür Merkezinde (Institut Français) izleyiciyle buluşturuyor.

30 Mart’a kadar açık kalacak sergi, Uzakdoğu'nun sokak lezzetleri kültürüne, sokak yaşamına ve Bangkok'un canlı gastronomisine büyüleyici bir bakış sunuyor.

Bonfil, fotoğrafı hobi olarak görmenin ötesine taşıyarak iş yaşamının yanında önemli bir yol arkadaşı haline getiriyor. Doğudan Batıya yaptığı her seyahatte farklı coğrafya ve kültürleri keşfederken, ilginç bulduğu konuları büyük bir istek ve tutkuyla fotoğraflayarak kendi içsel dünyasına bir yolculuğa çıkıyor.

Bu sergide Bonfil, Bangkok'un sokaklarında yaşayan eşsiz lezzet kültürüne odaklanıyor. Doç.Dr Beyhan Özdemir’in dediği gibi “Özenle seçilmiş ve zor ışık koşullarında fotoğraflanmış kareler, izleyiciyi Bangkok'un sokaklarına ve yemek tezgâhlarına taşıyor.” Her fotoğraf, farklı bir lezzetin hikayesini ve şehrin canlı ruhunu yansıtıyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün