Dan Levent ve Prof. Emre Alkin ile ekonomi sohbeti

Toplum
13 Mart 2024 Çarşamba

Ekonomi, 7’den 77’ye herkesi yakından ilgilendiren, gündemimize oturmuş çağımızın en büyük dalı. Hepimizi oldukça ilgilendiren yatırım trendleri, ekonomik beklentiler, altın, USD, bitcoin gibi finansal alanlardaki doğru yatırım araçları hakkında bilgilendirme amaçlı gecede, konularında deneyim ve bilgileriyle uzmanlaşmış iki duayen -Prof.Dr. Emre Alkin ve Dan Levent- Amram Oditoryumu’nda söz alacak.

Dan Levent, 1970 İstanbul doğumlu. Orta, lise öğreniminden sonra üniversite eğitimini YTU Elektrik Elektronik bölümünde tamamladı. Ardından aynı üniversitede tarih yüksek öğrenimi bitirdi.1987’den beri dünya ve Türkiye piyasalarıyla ilgileniyor. Büyük banka ve aracı kurumlarda görev aldı. 1996’dan beri aktif fon yöneticiliği görevini sürdüren Levent, finansal uzmanlık konusunda başarılı konuşmalar yapmakta.

Prof.Dr. Emre Alkin ise Kemerburgaz Üniversitesinde ekonomi dersleri vermekte ve rektör yardımcılığı görevine devam etmekte, ödeme sistemleri ve finansal yönetim üzerine uluslararası projelerde yer almakta. 

Emre Alkin’in Yalın Alpay’la birlikte ortak yazarlığını yaptığı dört kitabı da bulunmakta: Her Şey Ekonomi Değil, Paylaşmasak Olmazdı, Moualla’nın Sanatı, Olaylarla Türkiye Ekonomisi.

Geceye katılım için rezervasyon gerekiyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün