Doğan Grubundan Antakya Medeniyetler Korosu´na destek

Doğan Holding ve Aydın Doğan Vakfı, medeniyetler arasında köprü kuran ve ortak değerleri birbirinden güzel ezgileriyle yansıtan Antakya Medeniyetler Korosu ile uzun soluklu bir iş birliğine imza atarak koronun üç yıl boyunca ana destekçisi oldu.

Toplum
14 Şubat 2024 Çarşamba

Türkiye’ye, topluma ve geleceğe yatırıma büyük önem vererek faaliyetlerini sürdüren Doğan Holding, Aydın Doğan Vakfı ile birlikte koronun sanatsal faaliyetleri desteklerken, Anadolu'nun zenginliğinin ve ortak değerlerimizin müziğin birleştirici gücüyle yaşatılmasına da katkı sağlıyor.

Antakya Medeniyetler Korosu, Doğan Holding ve Aydın Doğan Vakfı’nın destekleriyle, 6 Şubat akşamı, depremin yıldönümünde, Antakya Köprübaşı’nda bir ağıt programı gerçekleştirdi. Bu etkinliğin yanı sıra, yıl boyunca özellikle deprem bölgesinde müziğin iyileştirici gücünü kullanarak birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyecekler.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı Antakya Medeniyetler Korosu ile olan iş birliklerini anlatırken, “Ülkemizi derin bir kedere boğan ve bir yıl geçmesine rağmen yüreğimizde hala taze acılar olarak varlığını sürdüren deprem felaketinin ardından en önemli hatırlatma bizi biz yapan değerlerin farkındalığıdır. Yaralarımızı sarmak ve daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmak için en çok da özümüze, kültürümüze sahip çıkmaya ihtiyacımız var. Hayata can veren makamlarıyla toplumu bir arada tutmayı amaçlayan Antakya Medeniyetler Korusu ile beraber Anadolu’nun kadim değerlerine sahip çıkacak, onları geleceğe taşıyacağız. Anadolu'nun zengin kültürel mirasını çeşitli ezgilerle sanki bir ayna tutarcasına yansıtan Antakya Medeniyetler Korosu’nu desteklerken, Doğan Holding olarak pusulamız kabul ettiğimiz değerlere sahip çıkıyor ve daha iyi bir gelecek yaratma amacımıza hizmet ediyoruz” dedi.

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat ise iş birliği hakkında şu sözlere yer verdi: “Bizler Antakya Medeniyetler Korosu olarak, 2007 yılından itibaren ülkemizdeki bir arada yaşama kültürünü tüm dünyaya göstermek için kurulmuş bir topluluğuz. 6 Şubat depreminden sonra maalesef koromuzdan yedi arkadaşımızı kaybettik, bunun yanı sıra umutlarımızı kaybettik. Böyle bir zamanda Doğan Grubu bizi unutmayıp, hem 2023 Aydın Doğan Ödülü’nü bize vererek, hem de bu iş birliği kapsamında maddi ve manevi destek vererek geleceğe umutla bakmamızı sağlamışlardır. Kendileri ile gerçekleştirdiğimiz böylesine anlamlı bir birliktelik için Doğan Holding ve Aydın Doğan Vakfı’na sonsuz şükranlarımızı sunarız.”

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün