Ünlü tenor Bocelli´den serbest kalan İsrailli rehineye duygusal mektup

"Sayenizde bundan sonra, hevesim ve inancım yenilenmiş, yeni bir enerji ile şarkılarımı söyleyeceğim.”

Rakela PALOMBO Dünya
27 Aralık 2023 Çarşamba

Ünlü tenor Andrea Bocelli, 49 gün boyunca Hamas’ın elinde rehine kalan ve geçirdiği bu zor günleri, İsrail’in Channel 12 adlı kanalında yayınlanan ‘Uvda’ adlı haber programında anlatan 85 yaşındaki Yaffa Adar’a destek vererek, içten şekilde minnettarlığını iletti.

Rehin tutulduğu dönemde kendini Andrea Bocelli’nin müziği ile teselli ederek umudunu kaybetmediğini belirten Adar programda, “Her sabah kendi kendime bir Bocelli şarkısı söyleyip, ‘Tanrı’m, belki bu şarkı bana iyi bir günü getirir. Belki bu gün serbest bırakılırım,’ diye düşünüyordum,” dedi.

Adar’ın bu kalbe dokunan hikayesinin ardından Andrea Bocelli, kendisine bir mektup yazarak derin minnet hislerini ve gücüne duyduğu takdiri ifade etti.

Adar’ın sabır ve inancında yaptığı müziğin oynadığı rolden çok etkilendiğini belirten Bocelli mektubunda, “Sevgili Yaffa Adar Hanımefendi, size sarılabilmeyi dilerdim. Size, başta inanılmaz şekilde bir parçası olduğumdan ben olmak üzere, sözlerinizi dinleme şerefine nail olan tüm insanlarda uyandırdığınız duygular için teşekkür ederim. Dünya üzerindeki hiç bir ödül, alkış, onur veya takdir, sizin asla unutmayacağım bu sözlerinizin yerini tutamaz,” diye yazdı. Bocelli mektubuna, “Sayenizde bundan sonra, hevesim ve inancım yenilenmiş, yeni bir enerji ile şarkılarımı söyleyeceğim,” diye yazarak son verdi.

Bocelli’nin mektubunu ilk kez duyduğunda duygularına hakim olamadığını belirten Adar, mektubu kalbine doğru götürerek, “Ne büyük bir onur! Andrea Bocelli!” diye hislerini paylaştı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün