Antalyaspor´da İsrailli futbolcu kaleye geçti!

Süper Lig´de Hatayspor deplasmanına giden ve 3-3 berabere kalan Antalyaspor´da, Helton Leite´nin sakatlığı sonrası kaleye İsrailli Ramzi Safouri geçti.

Spor
6 Aralık 2023 Çarşamba

Hatayspor'un evinde Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maçta enteresan olaylar meydana geldi. Beş oyuncu değişiklik hakkını kullanan ve oyuncu değiştirme hakkı kalmayan Antalyaspor'da, kaleci Helton Leite sakatlık yaşadı. 

Başarılı kalecinin tedavisi beş dakika sürdü. 90+6'da ambulansa götürülen Leite'nin yerine kaleyi İsrailli orta saha Ramzi Safouri devraldı. Ramzi Safouri, Leite'nin tedavisindeki kayıp süreyle beraber yaklaşık sekiz dakika boyunca Antalyaspor'un kalesini korudu.

90+6'da Antalyaspor'un kalesine geçen 28 yaşındaki futbolcu, karşılaşmayı iki kurtarışla bitirmeyi başardı. Hataysporlu Giorgi Aburjania'nın çektiği iki şutta da başarılı kurtarışlar yapan Safouri, takımına bir puanı getirmeyi başardı. Antalyaspor'un kalecisi Helton Leite ise, maçı 3 kurtarışla tamamladı.

Sezon başında Hapoel Beer Sheva'dan Antalyaspor'un yolunu tutan Ramzi Safouri için Antalyaspor, İsrail ekibine 250 bin euroluk bonservis bedeli ödedi. Antalyaspor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan İsrailli ofansif orta saha, 8 maçta 2 asist yaptı ve gol sevinci yaşayamadı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün