Alef´te kış sezonu hızlı başladı

Toplum
4 Ekim 2023 Çarşamba

YSK Alef 23 Eylül itibarı ile kış dönemini açtı. Spor Okulları basketbol, futbol, futsal, masa tenisi ve voleybol dallarında genç ve çocuklara yönelik çalışmalarına başladı. Ayrıca 2023-2024 sezonunda basketbol ligine katılım gerçekleştiren YSK sahalara geri döndü.

YSK Alef binasında gerçekleşen ilk kapsamlı etkinlik ise Sukot Bayramı kutlaması oldu. Binada kurulan suka gençler tarafından süslendi. Yetişkin, genç ve çocukların katılımıyla birlikte samimi, sıcak ve neşeli bir Sukot etkinliği gerçekleşti. Suka’nın altında lulav ve etrog ile okunan berahalardan sonra DJ Hayim Yaeş ve DJ Mike Bahar’ın güzel müzikleri ile lezzetli atıştırmalık ve hamburgerler eşliğinde keyifli vakit geçirildi.

Gençler de çocuklar için kumaş boyama etkinliği düzenledi. Katılımcılar tarafından boyanan renkli kumaş gecenin sonunda suka’ya asıldı. Ayrıca Alef Gençleri önderliğinde yetişkin ve çocuklarla birlikte yapılan danslara herkes coşkuyla eşlik etti.

Önümüzdeki haftalarda farklı etkinlikler planlayan YSK Alef toplumumuzdaki yetişkin, genç ve çocuklarımıza hizmet etmeye devam ediyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün