NASA´nın gizli UFO dosyası

“Yıldızlar arasında yolculuk yapabileceğimiz araçlarımız çok uzun zamandan beri var, ancak bu teknolojiler gizli projelerde kullanılmaktadır.” Ben R. Rich

Arda EŞBERK Perspektif
20 Eylül 2023 Çarşamba

Yukarıdaki sözlerin sahibi Lockheed Martin şirketinde 1975-1991 arasında özel projelerde yönetici olarak çalışmış, Stealth uçaklarının ve birçok savaş uçağının babası Benjamin Robert Rich. Rich ölümünden önce NASA’nın gizli UFO dosyaları ve uzaylılarla ilgili şok edici açıklamalarda bulunmuştu: “Yıldızlar arasında yolculuk yapabileceğimiz araçlarımız çok uzun zamandan beri var, ancak bu teknolojiler gizli projelerde kullanılmaktadır. İnsanlığın yararına kullanılabilmesi çok ama çok zor. Hayal edebileceğiniz her şeyi yapmayı zaten biliyoruz. Yıldızlara gidebilecek kapasitemiz var. Artık bununla ilgili tüm sırların açığa çıkması gerekmektedir… Ancak hala bu bilgilerin gizli kalmasını isteyen pek çok kişi var.Ve Rich sözlerine şu şeklide devam etmişti: “İki tür UFO vardır – bizim yaptıklarımız ve onların yaptıkları.”

Bu sözlerin sahibi işini bıraktıktan dört yıl sonra Ocak 1995’te hayatını kaybetti. Tarihi Milenyum’dan hemen önce! Zihninizi tazeleyeyim, malum pandemide hastalananlarda veya aşılananların çoğunda beyin sisi nedeniyle ciddi unutkanlık vakalarına rastlanır oldu. Bu nedenle zihninizi biraz zorlayıp milenyumun başına dönmenizi istiyorum. Eğer hatırlarsanız, 11 Eylül 2001’den sonra dünyada pek çok şey, sınırlarla birlikte değişti ve bu değişim 2019’da sonra büyük bir hız kazandı.

Biz 2019-2022 arası pandemi ile boğuşurken bir dizi yayınlandı. Dizimizin adı ‘Mavi Kitap Projesi’. Amerikan Hava Kuvvetleri’nin gizli UFO dosyasını TV ekranlarına taşıyan dizimizin orijinal adı ‘Project Blue Book’. Kahramanımız 1950 - 1960’lı yıllarda UFO karşılaşmalarına ilişkin gizli araştırmalar yapan Amerikalı astronom, profesör ve ufologist Josef Allen Hynek. ABD Hava Kuvvetleri’nin sponsorluğunda yaptığı en kapsamlı tanımlanamayan uçan cicimlerle ilgili üstü örtülen dosyaları, ah pardon dilim sürçtü(!) araştırmaları anlatıyor! Tamamen gerçek olaylardan ve dosyalardan yararlanılan dizide ABD tarihinin en gizemli UFO olayları konu ediliyor. Sanki birileri yakın tarihte olacakları önceden görmüş de insanları hazırlamak istercesine bu diziyi yayına veriyor! Ben tesadüflere inanmam ama sizce de bir tesadüf değil mi? Çünkü tam da dünya salgınla mücadele ederken basına Amerikan Donaması’nın UFO’larla ilgili görüntüleri bir anda düşüvermişti. Allah Allah unuttunuz mu? Tabi canım şimdi beyin sisinden onu da unutmuş olabilirsiniz çok normal! Artık çağımızın normali oldu unutmak!

Hatırlatayım. 19 Eylül 2019’da BBC manşetten şöyle bir haber yayınladı: “ABD Donanması, ilk kez 'UFO' videolarının varlığını kabul etti!” Haberde ABD Deniz Kuvvetleri Sözcüsü Joe Gradisher gizliliği kaldırılmış üç askeri videodaki, çok hızlı hareket eden cisimleri Tanımlanamayan Hava Fenomenleri (Unidentified Aerial Phenomena -UAP) olarak tanımladı.

Amerikan özel araştırma şirketi To The Stars Academy of Arts & Sciences tarafından Aralık 2017 ve Mart 2018 tarihleri arasında yayımlanan bu görüntülerde gelişmiş kızıl ötesi sensörlerle tespit edilen cisimler görülüyor. 2004'te çekildiği belirtilen bir videoda sensörler bir hedefe kilitleniyor tam o anda hedefteki cisim hızla ekrandan kayboluyor. Ve ne hikmetse bir daha yeri tespit edilemiyor. Bu şok edici haberin sarsıntıları devam ederken NASA ve Amerika cephesinde peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Sanki birileri barajın kapağını açmış, uzun zaman sağlam duvarlar arkasında saklanan suları nehir yatağına bırakmaya karar vermiş gibi! En son 27 Temmuz'da ABD Kongresinde UFO'lara dair bildiklerini paylaşan eski istihbaratçı ve askerler de sansasyonel iddialarda bulunmuştu

Yine bir eylül ayında, bu sefer Meksika cephesinden uzaylılarla ilgili bir haber basına yansıdı: “Meksika parlamentosunda 'uzaylı cesetleri' açıldı.”  Mexico City'deki kongre duruşmasında insan olmadığı iddia edilen iki varlığın kalıntıları sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan cesetlerin dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu ifade edildi.

ABD’de UFO tartışmaları tüm hızıyla devam ederken konuya ilişkin tartışma yaratacak bir diğer iddia da eski CIA ajanı Ramirez’den geldi. ABD'nin UFO ile ilgili araştırma birimleri kurması, NASA'nın olağanüstü toplantılar düzenlemesi ve Amerikan Kongresinin UFO tanıklarını dinlemesi bir tesadüf değil ve bunun arkasında bambaşka amaçlar var. Ramirez’e göre yeni kurulan özel birimler, düzenlenen toplantılar ve son günlerde birden fazla UFO ifşacısının ortaya çıkması kasıtlı bir planın parçaları. Ramirez bu olaylar için “ABD nüfusunu ve aslında dünya nüfusunu bu gerçeğe hazırlıyoruz. Çünkü önceki yıllarda yaptığımız şekilde devam edersek kitlesel bir panik yaşanır” ifadelerini kullandı.

Birçok komplo teorisyeni dünya insanlığının sahte bir uzaylı istilasına hazırladığını ifade ederken, eski CIA ajanı Ramirez, dünya dışı yaşamın çok kısa bir süre içinde kendini göstereceğini ve hükümetin de mecburen buna hazırlanmaya başladığını öne sürüyor. Son olarak, Podcast UFO’ya verdiği bir röportajda, Ramirez bir adım ileri giderek yetkililerin 2027 yılında uzaylılarla temas kurulduğunu duyuracağını öne sürüyor. 2027 yılına şunun şurasında dört yıl kaldı. Biraz daha dişinizi sıkın canım. Sahte bir uzaylı istilası mı yoksa gerçek bir temas mı kurulacağı bilinmez ama dünya insanlığının yeni bir dünyaya hazırlanıyor olduğu kesin! Siz ne dersiniz?

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün