GKD Babalar Günü Pikniğinde 7´den 70´e el ele eğlendi

Pazar sabahı erken kalkıp yollara düşmek için en güzel sebepti Göztepe Kültür Derneği Babalar Günü Pikniği.

Toplum
21 Haziran 2023 Çarşamba

Vivet Yohay

Dernek binasına taşınma heyecanı ve yoğun etkinliklerimizin hemen ardından böylesi güzel, samimi, içten bir günü 7’den 70’e hep birlikte kutlamak istedik. Polonezköy yeşilinde şirin bir bahçenin kucakladığı Göztepe Kültür Derneği ailesini ve misafirlerini küçüğüyle büyüğüyle birlikte görmek hepimizin gözlerini yaşarttı.

GKD’yi tarif eden, hissettiklerimizi ve birlikteliğimizi anlatan sihirli kelimelerimiz var. Samimiyet, içtenlik, çok çalışmak, koordinasyon, sonsuz hoşgörü, zorluklarda yılmamak, hep ama hep birlikte çalışmak.

Tatil günü de olsa, yine herkesin görevi arı gibi çalışmaktı. Derneğimizin her bir ferdi aynı anda, aynı yerde faaliyet gösterince duygulanmamak mümkün değil. Tüm aile büyükleri ile el ele gelen küçükler, gençler. Lezzetli kahvaltı sonrası herkesin birbiriyle doya doya sohbet etmek için masalar arası gidip gelmeler, bir hareketlilik. Havada uçuşan kahkahalara karışan çok tatlı bir folklor müziği. Gençlik ve Rishonimin dinamiğinde ufak bir dans gösterisi. Hemen ardından çalan müziklerde baba-kız, anne-oğul, büyükanne-torun dansları.

Sevgili GKD iyi ki varsın, iyi ki bize bu güzel duygu dolu anları yaşatıyorsun. Tüm toplumumuzla nice güzel mutlulukları paylaşmak nasip olsun diyerek tekrar buluşmak üzere dedik.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün