Or Yom´da geçtiğimiz hafta

Toplum
29 Mart 2023 Çarşamba

Pandemi öncesi UÖML ile el ele projelere imza atan Or Yom, ara verilen projelere yeniden başladı. Yetkililer gelişmeleri şöyle aktardılar: “UÖML öğretmenleri istedikleri bir alanda faaliyet yaptırmak üzere Or Yom’a geliyordu. O kadar güzel etkinliklere şahit olduk ki; hepsi birbirinden güzeldi. Yoga yaptıran, oyun oynatan, müzik eşliğinde boyama ve neler neler... Hepsini tamamlayamadan pandemi nedeniyle ara verdiğimiz bu projeye yeniden başlamamız için bir telefonumuz yetti. UÖML Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi bize hemen ‘Tamam’ dedi ve çok kısa bir sürede organize olup faaliyetlerine başladılar. Öğretmenler her zamanki gibi konularında çok tecrübeli ve çok güzel bir faaliyet oldu. Okulumuzla gurur duyuyoruz. Başta Röne Kaspi’ye, sonra okuma faaliyeti gerçekleştiren değerli UÖML öğretmenleri Aslıhan Kuloğlu ve Sinem Kahraman’a çok teşekkür ederiz.”
Haftanın bir diğer faaliyeti de Fakirleri Koruma Derneğinin, kurumu ziyaret ederek, pansiyonerlere döner ikramında bulunmaları, sıcak sohbetleri, dağıttıkları hediyeler ve müzikleriyle günlerini şenlendirmeleri oldu.

Her sene mevlut yemeği vermek yerine Or Yom’daki hayatlara hayat katmayı tercih eden bağışçının bu seneki gezisinin mekanı Alkent oldu. Gezi grubu bağışçının talebi doğrultusunda geziyi organize etti, Pansiyonerler havanın da güzelliğinden olabildiğince istifade ederek keyifli bir gün daha geçirdiler.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün