Şaar Aşamayim Sinagogu Hanuka Partisine büyük ilgi

Göktürk Şaar Aşamayim Sinagogu´nun yemekli Hanuka Partisi, 25 Aralık Pazar günü Eyüp Sultan Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Toplum
28 Aralık 2022 Çarşamba

Sami Bahar, Eda Siloni ve Cem Koronel’in öncülüğünde organize edilen Hanuka Partisine 400’e yakın kişi katıldı.

Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in de katılımı ile gerçekleşen partide DJ Cem Koronel çaldığı müziklerle yetişkinlere keyifli saatler yaşatırken çocuklar, animatörlerin oyunları, sanat akademisinin faaliyetleri, Fenerbahçe Spor Kulübünün etkinlikleri ve Zumba eşliğinde eğlendiler.

Berrin Politi’nin sergilediği Hanuka’nın hikayesi temalı tiyatro gösterisinin ardından geleneksel mum töreni başlatıldı.

İlk mumu Rav İsak Alaluf’un yakmasının ardından Şaar Aşamayim Sinagogu Başkanı İzi Hekimoğlu’nun daveti ile Belediye Başkanı Deniz Köken üçüncü mumu yaktı ve Yahudi Toplumunun bayramını kutladı. Köken, kendisine sunulan plaketin ardından Eyüp Sultan Belediyesinin, düzenlenecek diğer etkinliklere de memnuniyetle ev sahipliği yapacağını belirtti.

Mum töreninin sona ermesinden sonra gerçekleştirilen çekilişte ise tüm katılımcılara misafir sponsorlardan hediyeler dağıtıldı. Dağıtılan hediyelerin arasında Scubado Tur’dan kayak ve dalış turları, Sapanca otel konaklamaları, çocuklara çeşitli oyuncaklar, Liv Hospital’dan check-up, Prof. Dr. Rıfat Rasier’den göz muayenesi, kadınlara yönelik cilt bakımı ve Airfryer gibi hediyeler oldukça ilgi çekti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün