İsrail dünyanın en güvenli 5. ülkesi seçildi

İklim değişikliği, hayvan hakları ve insan hakları gibi küresel sorunlarla ilgili çalışmalar yapan Swiftest şirketine göre İsrail, turistler için dünyanın en güvenli beşinci ülkesi olarak belirlendi.

Dünya
8 Aralık 2022 Perşembe

Swiftest, en güvenli ülkeleri belirlerken, en çok ziyaret edilen 50 ülkedeki cinayet, yol kazaları, doğal afetler, kötü hijyen faktörlerinden kaynaklanan ölüm sayısını karşılaştırarak turistlerin rahatlıkla seyahat edebileceği 20 ülkelik bir liste hazırladı.

Singapur listede turistler için dünyanın en güvenli ülkesi seçilirken, onu Danimarka, Hollanda, İsviçre ve ardından İsrail izledi.

Swiftest ayrıca turistler için en ölümcül ülkeleri de listeledi. Listesinin başında Güney Afrika yer aldı. Bu listeyi oluşturan diğer ülkeler arasında Meksika, Brezilya, Çin, İran ve 20. sırada ABD yer aldı.

Çalışmada turistlere gittikleri yerin potansiyel tehlikeleri hakkında araştırma yapmadan asla seyahat etmemeleri, yurt dışındayken güvenlik önlemleri almaları ve yalnız seyahat etmemeleri çağrısında bulunuldu.

İsrail Turizm Bakanlığı verilerine göre 2022 Ocak-Ekim döneminde 2 milyondan fazla turist İsrail'i ziyaret etti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün