GKD´de cıvıl cıvıl çocuk sesleri

Göztepe Kültür Derneği, hafta sonunda lokali dolduran çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli faaliyetlerine devam ediyor. İvet Baron etkinlikler hakkında bilgilendirdi.

Toplum
30 Kasım 2022 Çarşamba

26 Kasım sabahı derneğimizde uzun zamandır özlenen bir heyecan vardı, salonlarımız çocuk sesleriyle dolacak, özlenenler kavuşacaktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren tatlı bir telaş başladı. 2017-2020 doğumlu çocuklarımızla, Melis Faro eşliğinde İngilizce Minikids faaliyeti yaptı. Küçük çocuklarımız hem birbirleriyle hem GKD ile tanıştı. Eğlenceli ve öğretici faaliyetler eşliğinde keyifli zaman geçirerek haftaya buluşmaya söz verip ayrıldılar. Aynı gün öğleden sonra, her hafta yapılan 2013-2016 yaş grubu Solelim çocuklarımız, eğitmenlerin gözetiminde, dans çalışmalarına başladılar. Bu yaş çocuklarımız grup bilinciyle hareket etmenin ne kadar güzel olduğunu anlamaya başladılar bile. Çalışmalarının sonunda öğrendikleri dansları velilerine sunarken çocuklar heyecanlı, veliler gururluydu.

Aynı akşam 2013-2016 doğumlu Solelim çocuklarımıza yapacağımız Pijama Partisi hazırlıkları başladı. Tüm ekip pijamalarını giymiş, salonu hazırlamış ve beklemeye koyulmuştu. Önce merdivenlerde duyulmaya başladı çocuk sesleri, sonra salonumuzun içi cıvıl cıvıl oldu. 21.00’e kadar süren faaliyette hem oyunlar oynadık, dans ettik hem doğum günü kutladık, hediyeleştik hem de birbirimizle kaynaştık. Derneğimiz eğitmenleri ve gençlik masasından aldığımız yardımlarla partimizi daha eğlenceli ve coşkulu halde geçirdik. Velilerimiz partilerin her hafta yapılmasını diledi.

Tüm gün yapılan faaliyetler boyunca, GKD çatısı altında tekrar birlikte olmayı ne kadar özlediğimizi bir kere daha fark ettik. 7’den 70’e herkesle güzel anılar biriktirmeye devam ediyoruz. Yeni binamızdaki hazırlıklarımız da son hızıyla devam ediyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün