Trump: ´´Kanye West ciddi şekilde sorunlu bir adam´´

ABD eski Başkanı Donald Trump´ın Florida´daki malikanesi Mar-a-Lago´da yemek yiyen Trump - Kanye West ikilisinden çelişkili açıklamalar geldi.

Dünya
28 Kasım 2022 Pazartesi

Trump, Kanye West ile yediği yemek sonrası sosyal medya platformu Truth Social'da açıklamalarda bulundu. Trump açıklamasında, “İş hayatında ve hemen hemen her şeyde büyük bir yıkıma uğrayan, bana her zaman iyi davranan ciddi şekilde sorunlu bir adama Mar-a-Lago'da yalnız görüşme talebine izin vererek yardım ettim. Böylece ona çok ihtiyaç duyduğu tavsiyeleri verdim” diye yazdı. Trump yemek sırasında çok az siyaset, fazlasıyla iş konuştuklarını iddia etti.

Kanye West ise yemekte, 2024 başkanlık seçimlerini kazanması halinde başkan yardımcısının Trump olmasını istediğini belirtti. West, 2024 seçimlerinde yeniden başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

ABD'li rapçi Twitter'da yayınladığı videoda, "Sanırım Trump'ın en çok tedirgin olduğu şey, benim ona başkan yardımcım olmasını teklif etmemdi. Trump masada bana bağırmaya başladı ve kazanamayacağımı söyledi. Ben de ‘Dur bakalım Trump, Ye ile konuşuyorsun’ dedim’’ ifadelerine yer verdi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün