GKD´de yeni sezon başladı

Pandeminin etkilerinin hafiflediğini hissederken, Göztepe Kültür Derneği olarak tekrar bir araya gelmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplum
2 Kasım 2022 Çarşamba

Rana Halet-İvet Baron

GKD gençliği olarak bizleri çok heyecanlandıran yeni binamız bitmek üzereyken ilk tanıtım toplantımızı, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ettiğimiz Caddebostan Hemdat İsrael Sinagogu’nda 2 Ekim’de 2008-2016 doğumlu çocuklarımız ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Hem yeni binamızın tanıtımını hem de sene içinde yapacağımız faaliyetlerimiz hakkındaki sunumumuzu yaptık. 9 Ekim’de 2008-2010 gençlik gruplarının açılışını Maslak Uniq Extrem Aventures’da gerçekleştirdik. Macera parkurunda gençler bir araya gelerek eğlendi. Spor ekibimiz hazırlıklarını heyecanla tamamlamak üzere; aralık ayında antrenmanlarına başlamayı hedeflemekte. Tiyatromuz da iki yıl aradan sonra özlem ile tekrar buluşacağı günü beklemekte. Aksel Bonfil tarafından kaleme alınan, Betsy Bahar ve Çiçek Menda’nın yöneteceği oyunumuz 2023’ün ocak ayında sahnede olacak. Hem tiyatro ekibi hem de gençler tüm hızla hazırlıklara devam ediyor.

Yazdan kalan güneşli günlerden yararlanmak adına açık hava faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bize kapılarını açan Minix Raşel Levi Yerleşkesi bahçesinde, 23 Ekim Pazar sabahı, 2013-2016 yaş grubu Solelim çocukları çok eğlenceli bir gün geçirdi. Solelim çocuklarımız kendi yaş gruplarıyla tanışma, kaynaşma ve eğlenme fırsatını buldu. Uzun zamandan sonra bir araya gelmenin heyecanıyla birbirimizi ne kadar özlediğimizi tekrar farkına vardık. Faaliyetlerimize farklı aktivitelerle devam edeceğiz.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün