UÖMO´dan kısa kısa - Bir ilk daha ´Roş Aşana Müzesi´

Toplum
6 Ekim 2022 Perşembe

UÖMO bir ilke daha imza atarak bahçede bulunan U-Break Kafeyi ‘Roş Aşana Müzesi'ne dönüştürdü. Biletleriyle müzeye giren, Roş Aşana Sederindeki ritüelleri heyecanla izleyen ve ‘Elmanın Ortasındaki Yıldız’ hikayesini dikkatle dinleyen anaokulu öğrencilerinin gözlerindeki ışıltıyı görmek herkesi oldukça heyecanlandırdı.

Roş Aşana İstasyon Oyunları'nda ilkokul öğrencileri de kazandıkları objelerle eğlenceli bir Roş Aşana objesi tasarladılar. Kendi yaptıkları şofarları çaldılar, şarkılar söylediler, hala ekmeğinin tadına doyamadılar. Elma şekerleri de günün sürprizi oldu.

5783 Roş Aşana Hazine Avı

Bu yıl UÖMO öğrencileri için ‘Goose Chase Uygulaması’ üzerinden ‘5783 Roş Aşana Hazine Avı’ bilgisayar oyununu tasarladı. Öğrenciler bayram temalı görevleri eğlenerek tamamladı.

Mini Survivor Kampına büyük ilgi

UÖMO'nun Mini Survivor Kampçıları bu yıl çadırlarını Şile Akkaya'da kurdu. Okçuluk eğitimi, kaya tırmanışları, eğlenceli oyunlar, gece ateşinde keyifli sohbetler ve unutulmaz anılarla iki günlük kampı neşe içinde tamamladılar.

Liseliler Contemporary İstanbul’u ziyaret ettiler

Lise öğrencileri, dünyanın dört bir yanından 66 çağdaş sanat galerisi ve farklı sanat akımlarını temsil eden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan 17. Contemporary İstanbul Sanat Fuarını gezdi.

Yeteneklerin keşif yolculuğu

İlkokul öğrencileri orkestra öğretmenleri eşliğinde farklı enstrümanlarla tanışıyor ve bu sayede yeteneklerini keşfediyorlar.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün