Alef YSK´da her gün bir başka güzel

Günlük girişler, çocuklara ve gençlere yönelik etkinlikler, yetişkinler için faaliyetler derken hayat Alef YSK´da hızla devam ediyor.

Toplum
17 Ağustos 2022 Çarşamba

Lisya Esentürk Bahar

5 yaşından 12 yaşına kadar yapılan spor faaliyetleri ve çocuklar için özel geliştirilmiş aktivite grubu sadece çocuklara değil, onlarla birlikte tesise gelmeye başlayan genç anne ve babalara da Alef YSK’nın büyülü atmosferini yaşatıyor. Hafta arası 300’ü aşkın kişinin giriş yaptığı tesiste futbol, basketbol, voleybol sahalarında sportmence gerçekleşen maçlar tribünlere seyircileri keyifle topluyor.

Hafta sonu yapılan gece faaliyetleri ise artık bir klasik oldu. Gençlik Partisi ile başlayan hafta sonu programı, Hayim Behmoaras’ın sunumu ile yapılan Kebap Eğlence Gecesi ile devam etti.

Gençlik partisinde çalan Jeffrey Beyo 15-25 yaş arası yaklaşık 200 katılımcıyı coşturdu. Gençlerin bir arada kenetlenmiş şekilde dans etmesi, eğlenmesine şahit olmak bir başka gurur oldu. Pandemi sonrası ilk defa açık hava bir parti ile Alef YSK da bir araya gelen gençler içimizi açtı.

Kafemizin genişletilmiş menüsünün güzel yansımalarından olan lahmacun, kebap gecesi ise toplumumuzun 55-80 yaş kitlesine hitap etti. İbranice, İspanyolca, Fransızca şarkılarla bezenmiş gecede katılımcılar hora adımları ile keyifli bir gece yaşadı.

Alef YSK Büyükada pandemi sonrası toplumun her yaşına, her kesimine hitap eden farklı etkinlikler ile katılımcıları bir araya getiriyor. Bu yolculukta, ‘Birlikten kuvvet doğar, hep birlikte daha güçlü bir gelecek’ mantalitesi ile tesisi doya doya yaşamayı ve hep daha iyiye taşımayı hedef edinen yönetim kurulu üyelerinin katkısı tartışılmaz.

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek, gençlerin spor turnuvaları, DJ Sami Delevi ile happy hour iple çektiğimiz faaliyetlerden. Birkaç gün içinde açıklanacak kış programları için de takipte kalınız, sosyal medya hesaplarımızda tüm detaylar yayınlanacak.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün