Justin Bieber´ın konserde Nazi selamı verdiği iddia edildi

Justin Bieber´ın Finlandiya´daki bir konseri sırasında Nazi selamı verdiği iddia edilen bir görüntüsü sosyal medyada viral oldu. Avrupa´daki Yahudi toplulukları ünlü şarkıcıdan bir açıklama talep ediyor.

Dünya
12 Ağustos 2022 Cuma

Justin Bieber, salı günü Finlandiya'nın Helsinki kentinde 20 bin seyircinin önünde sahne aldı. Bieber’ın konser sırasında çekilen görüntülere göre yaptığı dans hareketlerine Nazi selamını da kattığı iddia edildi.

Avrupa’daki Yahudi topluluklarının üyeleri, videonun viral hale gelmesinden sonra Bieber ve ekibinden açıklama talep etti. 

Avrupa Hahamlar Konferansı Başkanı Pinchas Goldschmidt "Ünlü şarkıcı, Nazi Partisi lideri Adolf Hitler ile özdeşleşmiş Nazi selamı vererek dünyadaki milyonlarca Yahudi'nin yüzüne tokat atmıştır’’ dedi.

Goldschmidt ayrıca İsrail’i uyararak yetkililerden Justin Bieber’ın ekim ayında vereceği konseri iptal etmesini talep etti. Organizatörler ise talebini reddederek, “Bunlar dans hareketleri… dans hareketleri eğlendirmek içindir. Her şeyin Yahudi halkıyla ilgisi yok” ifadelerini kullandılar.

Justin Bieber’ın viral olan videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

https://youtube.com/shorts/YCxf07UIgb4?feature=share

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün