Grease´in yıldızı Olivia Newton-John 73 yaşında hayatını kaybetti

Grease filminin Yahudi asıllı unutulmaz yıldızı Olivia Newton-John, üçüncü kez kansere yakalanmasının ardından 73 yaşında hayata veda etti.

Dünya
9 Ağustos 2022 Salı

Grease'deki rolüyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Grammy ödüllü şarkıcı ve aktris Olivia Newton-John daha önce iki kez kanseri yenmiş ancak 2020 yılında üçüncü kez meme kanserine yakalanmıştı.

Newton-John’un kocası Instagram ve Facebook hesaplarından yaptığı açıklamada, ‘‘Olivia, 30 yılı aşkın bir süredir göğüs kanseriyle olan yolculuğunu paylaşarak zaferin ve umudun simgesi oldu. Herkesin bu çok zor zamanda ailemizin mahremiyetine saygı duymasını rica ediyoruz” dedi.

Newton-John 1973-83 yılları arasında dünyanın en popüler sanatçıları arasındaydı. John’un sadece ABD'de ilk 10'a giren 14 single'ı vardı. ‘Grease’de, John Travolta, ‘Xanadu’da Gene Kelly ile başrolleri paylaşan John dört Grammy kazandı. Travolta-Newton-John düeti “You're the One That I Want”, dönemin en büyük şarkılarından biriydi ve 15 milyondan fazla satmıştı.

Newton-John'un Grease'deki rol arkadaşı John Travolta ise vefat haberinin ardından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Olivia, hepimizin hayatını çok daha iyi hale getirdin. Etkin inanılmazdı. Seni çok seviyorum. Tekrar birlikte olacağız. Seni gördüğüm andan itibaren ve sonsuza dek seninim! Senin Danny'n, senin John'un" ifadelerini kullandı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün