Alef´te yoğun geçen bir hafta sonu

Alef YSK Büyükada sezonun en renkli ve kalabalık hafta sonunu geride bıraktı.

Toplum
3 Ağustos 2022 Çarşamba

Lisya Esentürk Bahar

Geçtiğimiz hafta sonu her yaşa hitap eden farklı kategorilerdeki eğlence ve spor faaliyetleri ile toplamda 1000’den fazla toplum üyesi Alef YSK’da bir araya geldi.

Rutin olarak devam eden deniz ve spor faaliyetlerinin yanı sıra gerçekleşen etkinlikler büyük ilgi topladı. Yosi Gabay’ın DJ’liğini yaptığı happy hour ile başlayan faaliyetler zinciri hızla devam etti.

Ödül & Funk Alaturka’nın sahne aldığı canlı müzik performans gecesinde, yüksek sesle söylenen şarkılar pandeminin tüm yorgunluğunu attırdı. Geceye katılım için, Burgazada, Kartal ve Büyükada İskele’den motorlar kaldırıldı. İzzet Pinto’nun hayali, desteği ve yönetim kurulu üyelerimizin koordine çalışması ile gerçekleştirilebilen gecede çoğunluğu 35-55 yaş grubundan 500’e yakın kişi buluştu. Dans, müzik ve eğlencenin tadı coşkuyla bir arada çıkartıldı.

Pazar günü ise Moşe Musa Barbut anısına gerçekleştirilen tavla turnuvası büyük ilgi gördü. 15 yaşından 80 yaşına kadar geniş bir yaş aralığı ile birkaç neslin birlikte oynayabilmesi ayrı bir keyif verdi. Ardından başlayan Alef Gençleri’nin düzenlediği Folklor Saati 7 yaşından 70 yaşına kadar katılımla tüm folklor müziklerinin her yaşa hitap etmesi için çalındığı, enerjisi yüksek bir faaliyet oldu.

Alef YSK Büyükada Tesisinde faaliyetler artarak devam edecek. Etkinliklerden haberdar olmak ve katılmak isteyenlerin sosyal medyadan takipte kalmaları yeterli.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün