Türk dizi uyarlaması ´ALBA´

Renin ÖZLEVİ Kültür&Sanat&Spor
27 Temmuz 2022 Çarşamba

Yapımcılığını İspanyol medya grubu Atresmedia ve Boomerang TV, yönetmenliğini ise Pablo Guerrero ve Humberto Miró’nun üstlendiği Alba, Beren Saat ve Engin Akyürek ikilisinin başrollerini paylaştığı ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?’ dizisinden uyarlanan İspanyol drama televizyon dizisi. Dizide, Elena Rivera’nın başrolde olduğu kadroda Eric Masip, Álvaro Rico, Adriana Ozores, Pol Hermoso, Jason Fernández, Beatriz Segura, Miquel Fernández, Jorge Silvestre, Tito Fernández, Pepa Gracia, Caterina Mengs, Candela Cruz, Ana Wagner, Antonio Gil, Jordi Ballester, Luis Iglesia de yer alıyor.

Prömiyerini ve resmi yayını 28 Mart 2021'de Atresplayer Premium'da yapan ve toplamda bir sezon ve 13 bölümden oluşan dizinin hikâyesi Valensiya’ya bağlı Alicante kentindeki Villajoyosa bölgesinde geçiyor. Tatil maksatlı yaşadığı yere geri dönen Alba, trajediyle neticelenen bir gecede bir grup erkek tarafından saldırıya uğrar ve ertesi gün sahilde çıplak halde uyanır. Üstelik kendisine saldıran dört kişiden üçü Bruno’nun arkadaşıdır. Fakat Alba dördüncü adamın kim olduğunu keşfettiğinde kâbusun sonu esasında başlangıç olur.

Zamanında büyük ses getiren Türk dizi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin ardından İspanyol uyarlama Alba da ilgi görüyor. Halen izlemediyseniz yakın zamanda Netflix’e eklendi!

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün