Minix´in yeni binasında ilk mezunları

Minix anaokulu, 17 Haziran Cuma günü Anadolu yakası Yeldeğirmeninde gerçekleşen sene sonu gösterisinde yeni binasının ilk mezunlarını verdi.

Sami AKER Toplum
22 Haziran 2022 Çarşamba

Anaokulu ve ilköğretim okulu olarak planlanan Minix, iki yıldır restore edilen yeni binasında hizmet veriyor.

Yaşları iki ile beş arasında değişen minikler sene sonu gösterilerine minik güvercinleri andıran beyaz kıyafetleri ile Baruh Aba şarkısını söyleyerek başladı. Gösteride, okul öğrencilerinden Beril Aksoy’un anne babasının yardımı ile bestelediği okul marşını da seslendirdi.

İngilizce, İspanyolca şarkılar ve dramalar ile devam eden etkinlikte en miniklerin ‘zıp zıp tavşan dansı’ büyük beğeni topladı.

Minikler pazar gününün babalar günü olması dolayısı ile babalarını da unutmadılar ve hediye olarak bir kupa verdikleri babalarını ‘Baba bir Bak Bana’ adlı parçayı seslendirerek selamladılar.

Her sene sonu gösterisinde artık bir gelenek haline gelen ‘Bir ülkeyi tanıyalım’ bölümünün konusu ise Fransa idi. Miniklerin ‘Je Veux’ adlı parçayı dans ederek seslendirmeleri büyük alkış aldı.

Karnelerin alınması ve önümüzdeki sene ilkokula başlayacak öğrencilerin havaya kep fırlatması ile devam eden program, miniklerin geri dönüşümden yaptıkları kıyafetlerle sundukları ‘Dünyamızı Birlikte Kurtaralım’ adlı defile ile sona erdi.

Göteri sonunda söz alan Okul Müdürü Doli Levi, tüm öğretmen ve görevlileri sahneye çağırdı ve özverili çabalarından dolayı teşekkür etti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün