Swissôtel Resort Bodrum

Yaşam
9 Mayıs 2022 Pazartesi

Akdeniz ve Ege’yi birleştiren eşsiz coğrafyası, pek çok endemik bitkiye ev sahipliği yapan doğası ile tatil severlerin gözdesi olan olan Swissôtel Resort Bodrum Beach, bu yaz da misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil vadediyor.

Misafirlerine unutamayacakları bir konaklama deneyimi sunan Swissôtel Resort Bodrum Beach, Ege’ye özgü zarafet ve Alpler’in şıklığından esinlenerek tasarlanan odalarıyla da büyük beğeni topluyor.

Tesisin restoran ve barları gün boyu keyifle yenen yemeklere, enerji veren atıştırmalıklara, dinlendirici içeceklere ve en kaliteli içkilerin yudumlandığı unutulmaz gecelere ev sahipliği yapıyor. Havuz kenarındaki Café Swiss, her damak zevkine hitap edebilen açık büfe lezzetleriyle güne mükemmel bir kahvaltıyla başlamak isteyen misafirleri ağırlıyor. The Beach Restaurant & Bar öğle yemeğinde bol alternatif arayan misafirlerin vazgeçilmez noktası. Yûhi Restaurant ise uzak doğu esintilerini Ege kıyılarında arayan misafirler için birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor.

Swissôtel Resort Bodrum Beach’in teras katında bulunan ve Slow Food akımından esinlenilerek hazırlanan, tamamen taze ve mevsimsel ürünlere yer verilen özel menüsüyle hizmet vermekte olan Brezza Restaurant’ta da misafirlerine İtalya’nın bölgesel çeşitliğiyle oluşturulan ve farklı tatların harmanlandığı bir İtalyan deneyimi yaşatılıyor. Bu lezzet ve huzur dolu yolculuğa Turgutreis’in eşsiz gün batımı da eklendiğinde misafirlere yalnızca unutulmaz tatillerinin tadını çıkarmak kalıyor.

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün