Hayim Kampeas´ın ´Evinizin Diş Kitabı´ çıktı

Toplum
27 Nisan 2022 Çarşamba

Dt. Hayim Kampeas, Genveon İlaç sponsorluğunda yayımladığı ‘Evinizin Diş Kitabı’nda geçmişten günümüze diş sağlığı, çocuk ve yetişkin diş sağlığı, uygulama, koruma ve pratik doğal-acil çözümler sunmakta.

Bilgilerin her eğitim düzeyinde bireye, okuyucuyu sıkmayacak şekilde verilmesi kitabı amacına ulaştırıyor. Kitaptaki tıbbi terimler açıklanarak anlatılmış. Ayrıca verdiği bilgilerle birçok anneye de rehber olma niteliğinde. Kitap Genveon İlaç tarafından bütün Türkiye’ye dağıtılmakta.

Hayim Kampeas Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. İzmir, Konak semtinde ilk kliniğini açan Kampeas o dönemde bölgede çok fazla diş hekimi olmaması nedeni ile oldukça fazla hasta bakma imkanına sahip oldu.  Tecrübelerini İzmir’de bölgesel gazetelerde yazdığı yazılar ve üniversite hocaları ile sunduğu konferanslar aracılığı ile paylaşan Kampeas’ın bir kitap yayımlama kararı bu sunumlarının sonucunda ortaya çıkar. Yakın zamanda iki kitabının daha okurları ile buluşması planlanmakta.

Hayim Kampeas ayrıca birçok kurumda görev almaya devam ederek topluma yarar sağlamaya, her konuda çalışmalara katılmaya destek vermekte.

**

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün