Yıldız Teknik Üniversitesi´nden Ceymi Doenyas´a Prestijli Ödül

Toplum
13 Nisan 2022 Çarşamba

Yıldız Teknik Üniversitesinde (YTÜ) gerçekleşen Akademik Başarı Ödül Töreni’nde araştırma kapasitesi, kalitesi, etkileşim ve iş birliği kriterlerine göre bütün üniversite çapında yapılan değerlendirme ile 2021 yılında en çok yayın yapan ilk on doçent ödüllendirildi. Doç. Dr. Ceymi Doenyas, üniversiteye ve bilim dünyasına kattığı değer için ödüle layık görülen on doçentten biri oldu.

En başarılı doçent listesindeki diğer ödül sahipleri Kimya-Metalürji, İnşaat, Fen-Edebiyat, Elektrik-Elektronik Fakülteleri’nden olurken, Eğitim Fakültesinden bu ödülü kazanan tek akademisyen Doç. Dr. Doenyas oldu.

23 Mart tarihinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirilen törende, 2021 yılı içinde evrensel bilime katkıları tescillenmiş çalışmaların değerlendirilmesi sonucunda üst sıralarda yer almış akademisyenlere ödül belgeleri, YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz tarafından verildi.

Tören sırasında YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın konuşması IHA’nın haberinde şöyle belirtildi: “Karşımda yapanlar, yani aksiyon alanlar, YTÜ'yü ve bizi en iyi anlayanlar, üniversitemizi Türkiye ve dünyada yukarı taşıyan, YTÜ'nün en değerli beyinleri, lider akademik kadrosu oturuyor. Sizlerle ne kadar gurur duysak az. Dolayısıyla tüm bu uzun tören başlamadan evvel, sizleri alkışlamak, hepinizi de ayakta birbirinizi kutlamak için alkışlamaya davet etmek istiyorum. Evet, bugün burada sizleri ödüllendirmek için birlikteyiz. Bu bir tören, ancak sizleri daha iyi tanımak, tanıtmak, sizlerden feyz almak için de önemli bir fırsat.”

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün