Sami Tarablus ´Yılın İş İnsanı´ seçildi

Toplum
26 Ocak 2022 Çarşamba

PepsiCo Türkiye’nin Ev Dışı Tüketim Satış Direktörü Sami Tarablus, Altın Caretta Ödüllerinde yılın iş insanı ödülüne layık görüldü. Sanat, iş, spor ve medya dünyasından adayların arasından seçilen Tarablus, ödülünü 18 Ocak’ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılan bir törenle aldı. 

2014 yılında zamansız bir şekilde kaybettiğimiz Şalom Gazetesi Reklam Direktörü Zelda Tarablus’un oğlu olan Sami Tarablus, PepsiCo’dan önce 12 yıl boyunca Kanada ve ABD gibi önemli pazarlarda dünyanın en büyük şirketlerinde farklı üst düzey görevler üstlendi. Işık Lisesi ve Simon Fraser Üniversitesinin (Kanada) Pazarlama ve İletişim Bölümünden mezun olan Tarablus, kariyerine Alarko Holding’de satış temsilcisi olarak başladı.

Sami Tarablus duygularını Şalom ile paylaştı:

“2021 yılını hedeflerimizin üstünde bitirdiğimiz bir yılda, pandemiye rağmen çok yüksek bir büyüme performansıyla Avrupa’nın en hızlı büyüyen iki ülkesinden biri olduğumuz bir yılda bu ödülün gelmiş olması çok anlamlı. Yıllarca yurt dışında yasadım. Oralarda çalıştığım şirketlerde de çeşitli ödüller almış olmama rağmen, ulusal düzeyde bir kurum tarafından Yılın İş İnsanı ödülüne layık görülmem beni hem çok mutlu etti hem de çok onurlandırdı. Bu ödüle layık görüldüğüm için minnettarım. Organizasyonda emeği gecen ve beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim.”

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün