YÖRET Vakfı 50 yılda başardıklarını paylaştı

Çocuğa yönelik şiddeti azaltma üzerine yoğunlaştırdığı çalışmalarla 222 binden fazla çocuğa ve 192 binden fazla ebeveyne ulaşan YÖRET Toplumsal Gelişim ve Eğitim Vakfı, 7 Aralık´ta İTÜ Vakfı ev sahipliğinde bir toplantı düzenledi.

Toplum
15 Aralık 2021 Çarşamba

Aralarında YÖRET Vakfı Eğitmeni ve Süpervizörü Miryam Anjel’in de bulunduğu vakıf yöneticileri, uzmanlar, eğitmenler, gönüllüler, bağışçılar ve basının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, 50. yılına yaklaşan vakfın bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve kazanımları kamuoyu ile paylaşıldı. 

YÖRET Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Erenel ve YÖRET Vakfı Onursal Başkanı Nüket Atalay’ın yaptıkları konuşmaların ardından sözü alan Miryam Anjel, “Pandemi döneminde evlerde 24 saat bir arada yaşayan aile bireyleri arasında kaygı, öfke ve şiddetin arttığını, çocukların bundan çok etkilendiğini, okulların kapanmasının çocukların korunması açısından dezavantaja dönüştüğünü görerek, çalışmalarımızı çevrimiçi platforma taşıdık” dedi ve hazırladıkları çeşitli videoları tüm toplumun hizmetine sunduklarının altını çizdi. Anjel ayrıca “YÖRET Vakfı YouTube kanalından ulaşılabilecek bu videoların tüm uzmanlar ve eğitimciler tarafından atölyelerde kullanılmasını ümit ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu. 

Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Erenel’inYÖRET Vakfı 50. Yıl Projeleri’ni özetlemesiyle sona erdi. 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün