Gal Gadot´un filmi Netflix tarihinin en çok izlenen filmi oldu

İsrailli aktrist Gal Gadot´un Dwayne ´The Rock´ Johnson ve Ryan Reynolds ile başrollerini paylaştığı ´Red Notice´, bir önceki rekor sahibi ´Bird Box´ı geçerek, resmi olarak Netflix´in en çok izlenen filmi oldu.

Dünya
2 Aralık 2021 Perşembe

Red Notice filmi, Gadot'un canlandırdığı dünyanın en çok aranan soyguncusunu yakalamak için dünyanın en büyük sanat hırsızı (Reynolds) ile ortak olması gereken FBI profil uzmanının (Johnson) hikayesini anlatıyor.

Aksiyon-komedi filmi Red Notice, Sandra Bullock’un başrolünde olduğu 2018 yapımı ‘Bird Box’ın 282 milyon saat izlenmesine karşılık 328 milyon saatlik izlenmeye ulaştı.

Red Notice, Netflix’in en fazla izlenen filmi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeden önce de bir rekora imza atmıştı. Ryan Reynolds, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda filmin Netflix’in ilk gününde en çok izlenen filmi olduğunu açıklamıştı. Film, aynı zamanda 200 milyon dolarlık bütçe ile Netflix’in en fazla bütçe ayırdığı film olma unvanını da taşıyor.

Red Notice'i tüm Netflix kullanıcılarının hemen hemen yarısının izlediği açıklandı. Film ayrıca geçtiğimiz hafta sonu sinemalarda da gösterime girdi.

Henüz resmi bir onay gelmese de filmin senaristliğini de yapan yönetmen Rawson Marshall Thurber’ın devam filmi çalışmalara başladığı belirtildi. 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün