GKD gençleri yeni sezona hazır

Toplum
20 Ekim 2021 Çarşamba

Göztepe Kültür Derneği gençlerinden Talya Ergüllü’den derneğin 2021 kış sezonu hazırlıklarını dinledik:

“Aylardır fiziki olarak bir araya gelememiş olmanın burukluğu, kutsal bir mekânda bir arada olmanın huzuru ve tekrar yan yana olmanın mutluluğuyla Caddebostan Hemdat İsrael Sinagogu Sukasında ilk buluşmamızı yaptık. Pandemi sebebiyle yaş gruplarımızı ikiye bölmek zorunda kalsak bile çok keyifli anlar yaşadık. Suka altında yemeklerimizi yedik, dualar ettik; ardından oyunlar oynadık, sohbet ettik. Uzun zaman sonra bir araya gelmişken ayrılmak pek kolay olmadı ancak bir dahaki sefere buluşmak için sözleşerek ayrıldık.

5 Ekim Pazar sabahı buluşup çok keyifli vakit geçirdik. Önce yürüyüş yaptık, sonra beraber voleybol oynadık. Ve elimizden geldiğince her hafta açık havada farklı aktivitelerde buluşmayı diledik.

Şimdi önümüzde sürprizlerle dolu bir açılış faaliyetimiz var. Hem yan yana olacağımız, hem pandemi şartlarına uyacağımız, hem koşup yorulacağımız, hem de ekip ruhunu sonuna kadar tadacağımız bir faaliyet için geri sayıma başladık. 2006-2009 arası doğumlular bize ulaşırlarsa bu etkinlikte birlikte olma fırsatını yakalamış oluruz.

GKD gençleri olarak kolları sıvadık ve yönetim kurulumuzun sonsuz desteğiyle 2006-2011 doğumlu tüm gençlerimiz için faaliyetlerimize başladık. Faaliyetlerden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.”

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün