Can Bonomo ve Demet Evgar´dan yeni düet: “Rüyamda Buluttum”

Müzik platformlarında 13 Ağustos´ta yayına giren ve o günden beri büyük ilgi gören “Rüyamda Buluttum” adlı parça sosyal medyada da konuşuldu.

Liza CEMEL Kültür&Sanat&Spor
17 Ağustos 2021 Salı

“Rüyamda buluttum

Sensizliği unuttum”

Birkaç gündür gerek sosyal medyada gerekse Youtube’da hep karşıma çıkan 'Rüyamda Buluttum' şarkısını sonunda dinleme fırsatı buldum. Hem melodisi, hem klip kurgusu hem de seslerinin uyumu gerçekten insana huzur veren ve içine çeken türden.

Kısa süre içinde bir milyon izlenmeyi geçen ve Youtube’da trend olmayı başaran parça, iki sanatçının sevenlerini de mutlu etti. Bebeğinin doğumunu da takiben bir süredir yeni parçasını dinlemediğimiz Bonomo ve en son 'Alev Alev' dizisindeki başarılı performansı ile yalnızca ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Evgar; yaz döneminin sonlarına yaklaşırken bu düet ile güzel bir sürpriz yaptı.

Rock alternatif müzik türündeki şarkının söz ve müziği Can Bonomo’ya, düzenleme ve yönetmenliği de Can Saban’a ait. Bonomo’nun 'Acı Kiraz' adlı bir başka parçası da Rüyamda Buluttum ile aynı zamanda sevenleriyle buluştu.

Can Bonomo şarkının Youtube’daki klibinin altına şu yorumu ekledi:“Birkaç ay önce Saban'la yazıhanede boş boş duvarlara bakarken şeytan dürttü, instagram'da live yayın açmaya karar verdik. Bazılarınız izlemişsinizdir. Yıllardır kenarda öylece duran bir şarkım vardı: 'Rüyamda Buluttum'. Bu şarkıyı kaydetmeye niyetimiz olsaydı zaten çoktan kaydetmiştik, bari burada bu samimi ve küçük haliyle dursun diye düşünerek yayında çaldık. O günden itibaren 'kaydetmezseniz küseceğiz' minvalinde tehditler bitmeyince şarkıyı stüdyoda kaydetmeye karar verdik. Ne mutlu bize ki yıllar önce kaydetmemişiz. Öyle olsaydı belki benim canım, eski dostum Demet Evgar bize eşlik etmeyecekti. Demet, sen harika bir insansın! Bu şahane hatıra artık hepimizin. Güle güle dinleyin dostlar.”

Henüz dinlemeyenler ve klibini merak edenler için linki buraya bırakıyorum: Can Bonomo - Rüyamda Buluttum (ft. Demet Evgar) [Official Video]

Keyifli dinlemeler!

Sözleri:

Nerede başladı bu hikaye de

Ben böyle delirdim

Nasıl oldu da sevdim çok canımdan

Ben böyle değildim

 

Yağdı durmuyor karlar

Eriyor yazım, kışım

Sen benim uğurlu yorganımdın

En masum bakışım

 

Rüyamda buluttum

Sensizliği unuttum

Yağmur oldum ağladım seni

Dizlerimde uyuttum

Uyandım gecenin bir vakti

Ne havadan ne sudan

Yağmur oldum ağladım seni

Bir nehrin yatağından

 

Nerede başladı bu hikaye de

Ben böyle delirdim

Nasıl oldu da sevdim çok canımdan

Ben böyle değildim

 

Aktı dereler derelere bak

Geçiyor günüm gecem

Sen benim sigaram, suyum, çayım

En karmaşık bilmecem

 

Rüyamda buluttum

Sensizliği unuttum

Yağmur oldum ağladım seni

Dizlerimde uyuttum

Uyandım gecenin bir vakti

Ne havadan ne sudan

Yağmur oldum ağladım seni

Bir nehrin yatağından

 

Yalnız uyursan rüyalara sor beni

Gel gör nerelerdeyim

Korkusuz göğün altında bir deli

Ölmedim avareyim

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün