ABD marşı, NBA´yi karıştırdı

Teksaslı NBA takımı Dallas Maverick´in sahibi Mark Cuban´ın iç saha maçlarında ABD ulusal marşını çalmayacaklarını duyurması NBA´i karıştırdı.

Spor
17 Şubat 2021 Çarşamba

Dallas Maverick’in ulusal marş çalmayacağız çıkışı, NBA yönetimini harekete geçirdi. NBA yönetimi yaptığı açıklamada “Taraftarların salonlara geri dönme sürecindeyken tüm takımlar uzun süredir devam eden lig politikasına uygun olarak milli marşı çalmaya devam edecek” dedi.

NBA yönetiminden gelen bu uyarının ardından Mark Cuban, yeni bir açıklamada daha yaparak kimseye saygısızlık yapmak istemediklerini ve salonlarında milli marşın çalınmaya devam edeceğini vurguladı.

Dallas Maverick takımının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “İnsanların marşına ve ülkemize duyduğu tutkuya saygı duyuyoruz, her zaman duymaya da devam edeceğiz. Ancak marşın kendilerini temsil etmediğini düşünenlerin seslerini de yüksek sesle duyuyorduk. İleriye dönük olarak umudumuz, kendilerinden farklı hissedenleri dinlemek. Ancak o zaman ilerleyebilir ve bu ülkeyi ileriye taşıyacak, bizi birleştiren şeyi bulacak cesur konuşmalar yapabiliriz” ifadeleri kullanıldı.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün