Yayıncı kuruluş röportajları vermedi!

Fenerbahçe, ligde 19. hafta maçında Ankaragücü´nü rahat geçti. Sarı-Lacivertli takımda futbolcular ve Teknik Direktör Erol Bulut maç sonunda açıklamalar yaptı ancak beIN Sports, röportajları yayınlamadı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada, "Maç önü ve maç sonu röportajlarımız yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmamıştır" denildi.

Spor
20 Ocak 2021 Çarşamba

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında evinde Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'de Mame Thiam, Tisserand ve Filip Novak ile birlikte teknik direktör Erol Bulut; beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Ancak yayıncı kuruluş maçın ardından bu röportajları yayınlamadı. Sarı Kanarya'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz ve oyuncularımız kurallar doğrultusunda maç önü ve maç sonu röportajlarına katılmışlardır. Röportajların şu ana dek yayınlanmamış olması yayıncı kuruluşun tercihidir" denildi.

Sarı-Lacivertli futbolcuların röportaj alanına 'Adil ve tarafsız yayıncılık' istiyoruz tişörtleriyle gitmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yayıncı kuruluştan konuyla alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maç sonu yaptığı açıklamada, "Bizim yayıncı kuruluşla sıkıntımız yok, bizim sıkıntımız oraya çöreklenmiş Fenerbahçe'yle ilgili algı yapan yapıyla. Röportajlar yayınlanmadı, bunun sebebi de giydiğimiz tişörtler sanırım" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Ülker Stadında oynadığı Ankaragücü maçında maçta reklam panoları ile yayıncı kuruluşa mesaj gönderdi.

Sarı Kanarya'nın Ankaragücü maçında kale arkasındaki reklam panolarına "Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz" ve "Be fair (Adil olun)" yazıları yansıtıldı.

Kaynak: Ajansspor

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün