Zümrüdü Anka

2020 geldi, pir geldi... Önceki yazımda adrenalini bol bir sene olacak demiştim, bu biraz korku gerilim filmi tadında olmaya başladı…

Meyzi SARFATİ Yaşam
19 Şubat 2020 Çarşamba

Tenis maçı seyreder gibi hepimizin kafalar bir sağa bir sola, nereden ne gelecek diye bekler olduk. 

Astroloji Okulunda hep beraber 2020 senesini incelerken, deprem, savaş, salgın hastalık, uçak kazaları, ekonomide sıkıntı, yıkılan sistemler, güç savaşları gibi ihtimallerin üzerinde durduk, göstergeleri inceledik ama hepsi bir anda, bir ay içinde bombardıman gibi geldikçe hepimiz huzursuzlanmaya başladık haklı olarak. 

Satürn Plüton oğlakta kavuştu. Tam karşıdan onlara cilve yaptığını sandığımız boğadaki Uranüs, yaydaki mars tutulmalarla aktive olunca, olanlar oldu.

Satürn Plüton sert açıları yakın tarihte,

1914 - 1. Dünya Savaşı

1947 - 2. Dünya Savaşı bitiş dönemi ve Avrupa’nın içine düştüğü güç durumları, kapitalizmin doğuşunu

1982 - AIDS salgınını

11 Eylül 2001 - Amerika’da ikiz kulelerin bombalanması gibi şiddetli büyük, tarihe imza atan olaylara neden olmuştur. 

Boğadaki Uranüs ise; deprem, ekonomik deprem gibi anlamlar taşır. Mars zaten tek başına mücadele, savaş anlamını taşır. İşte bilmem anlatabildim mi?

Acaba evren bize bir şey mi anlatmak istiyor? Bu, yanlış giden düzene bir dur deyip, daha etik bir düzene kavuşmak adına bize almamız gereken dersleri hatırlatıyor sanki…

Bu sene çok sert hocalar var eğitimde.

Satürn ‘dersini geç bütünleme hakların bitti’,

Plüton ‘değiş, dönüş’,

Mars ‘mücadele et’,

Uranüs ‘değişime ayak uydur, direnme’ diyor.

2020 Aralık ayında Jüpiter - Satürn kavuşumu ile, astrolojik olarak yeni bir çağa gireceğiz derken, bunun birden ve kolay olmayacağını da belirtmiştim. Hiç bir bitiş çok kolay olmaz aslında. Nasıl ki, cumhuriyet bir gecede ilan edilmediyse, öncesinde zor zamanlar yaşanmış, mücadeleler verilmişse, şimdi de önce çöküş sonra da yeniden diriliş süreci yaşanacak demektir.

Anka kuşu misali, küllerimizden yeniden doğacağız hazır olun.

Peki, tünelin ucunda ışık var mı?’ diye soranlara; “Tabi ki var, önce insan olarak Allah büyük, astrolojik olarak da sabırlı olun Aralık 2020’de Jüpiter imdadımıza yetişecek” diyorum. Ben hepsinin daha iyi bir dünya için bir düzenleme dönemi olduğuna inanıyorum.

Bu süreçte felaket senaryoları yaratmak yerine, çalışmak, verimli olmak, ileriye dönük düşünmek, plan yapmak, önlem almak, iyi insan olmak, moralleri yüksek tutmak tavsiye edilir.

Köklü değişim öncesi, kalıplar yıkılır yerlerine yenileri inşa edilir, güç dengeleri değişir, sıkıntılı dönemler yaşanır ve nihayetinde bir devrin sona erişi gerçekleşir. Değişime direnmek yerine, değişime ayak uydurmaya çalışmak belki de her şeyi kolaylaştırabilir.

Yeni dünya düzenine adım adım yaklaşırken, bu sürecin en az sancılı şekilde geçmesi dileğimle... Hepimize bu sınav senesinde başarılar dilerim.

 

Not: Yazıda hocalardan bahsetmişken, izninizle kendi hocamdan da bahsetmek istedim. “Yazılı veya sözlü anlatımlarda hep referans verin, geçmişten istatistiksel bilgi verin” diyen, çok değerli Hocam Öner Döşer’e buradan tüm verdiği bilgiler ve kıymetli kitapları için özel teşekkür ederim. Bu yazımda son kitabı ‘2020 BÜYÜK PROJE’ adlı kitabını gururla referans olarak veriyorum.

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün