Monica Molina CRR’de

İspanyol diva Monica Molina, en güzel aşk şarkılarıyla CRR’de.

TUNA SAYLAĞ Sanat
19 Şubat 2020 Çarşamba

Ülkemizde defalarca konser veren ve yurtdışındaki röportajlarında Türkiye’den övgüyle söz eden İspanyol diva Monica Molina, 28 Şubat akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonunda İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Son albümü Autorretrato’nun albüm kapak çekimlerini İstanbul’da gerçekleştiren Molina, en sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvarla sahne alacak. 

İtalyan kemancı ANNA TİFU Tekfen Filarmoni ile çalacak

Tekfen Filarmoni, yılın ilk turne konserinde genç İtalyan keman sanatçısı Anna Tifu’yu ağırlayacak. Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki konserler birçok şehrin yanı sıra 28 Şubat’ta İstanbul Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek. Konserde Chausson, Ravel, Brahms ve Chabrier’den eserler seslendirilecek. 

SAHA STUDİO kapılarını açıyor 

SAHA Derneğinin İstanbul’da açtığı SAHA Studio, mekânı ve programıyla Türkiye’den sanatçıların araştırma, üretim ve etkileşim ortamlarını geliştirmeye odaklanıyor. SAHA Studio’nun ağustosta başlayan ilk dönemine Larissa Araz, Alper Aydın, Özgür Demirci ve Sibel Horada katıldı. Sanatçıların altı ayda SAHA Studio’da tamamladığı projeler, 20, 21 ve 22 Şubat tarihlerinde ziyarete açık olacak. İlk kez izleyiciyle buluşacak video, fotoğraf, heykel ve enstalasyonların sergilendiği üç günlük programa sanatçı konuşmaları, söyleşi ve performanslar eşlik ediyor.

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün