Anadolu Kulübü´nde Babalar-Kızlar dans gösterisi...

Anadolu Kulübü, her yaz bitimi gerçekleştirdiği dans gösterisine bu sene bir yenilik ekledi. Babalar ve kızlarının beraber el ele gerçekleştirdikleri dans performansı büyük beğeni topladı. Eğitmenliğini Luiza Uçki’nin üstlendiği günde heyecan oldukça yüksekti.

Toplum
5 Eylül 2018 Çarşamba

 Gösteri, Uçki’nin konuşması ile başladı. Öncelikle DJ’lik görevini başarı ile gerçekleştiren Yiğit Hafif’e, çalışma CD’lerini hazırlayan DJ. Deyvi Buano’ya, yardımcısı Eti Vitas’a, Anadolu Kulübü’nün her daim tüm imkanlarını sunan Genel Müdürü Cemalettin Şereflier‘e, kendisine güvenip çocuklarını emanet eden ebeveynlere ve tüm dans eden çocuklara katkılarından dolayı teşekkür etti. Babalara ise teşekkürlerini şu sözlerle ifade etti: “Herkes baba olabilir ama herkes çocuklarının her konuda yanında olan onlara vakit ayıran biricik babişkoları olamaz. İşte o, emek ve bol sevgi ister.”

Ardından gösteri vakti gelip çattı. Yaşları 3 ile 12 arasında değişen birbirinden güzel kızlar, babalarının ellerini tutarak sahneye girerek öncelikle eşli bir dans yaptılar. Alkışlar kulübü inletirken grup, dev bir yuvarlak yaparak danslarına devam ettiler. Bembeyaz giyinen dansçıların şovu tam bir şölen şeklindeydi. Herkesin gözleri ışıl ışıldı, heyecandan kalplerin ritmi yüksek atıyordu. Sonrasında her takım kendi danslarını gerçekleştirdiler.

Babalar tekrar sahne alarak kızlarıyla beraber bir dans daha yaptılar.

Büyükler unutulmadı

Sona doğru Luiza Uçki mikrofonu alarak, “Sıra geleneksel anneanne, babaanne, dede ve tüm aile büyüklerinin bir arada dansına geldi. Herkesi sahneye çağırıyorum, sahne sizlerin” dedi ve misafirler hep beraber dakikalarca dans ettiler.

Gösteri, konukların hafızlarında uzun süre silinmeyecek, aile, birliktelik ve dayanışma dolu karelerle dolu bir gün olarak yaşanmış oldu.