Musevi Liseler Mezunlar Derneği Okul Onur Ödülleri verildi

Ulus Özel Musevi Okulları’nda verilmesi gelenekselleşen ödüllere bu sene bir yenisi eklendi. Musevi Lisesi Mezunlar Derneği’nin verdiği ‘Mezunlar Okul Onur Ödülü’ bu yıl iki öğrenciye verildi.

Toplum
11 Temmuz 2016 Pazartesi

Mezunlar Derneği uzun senelerdir okulun çatısı altında bulunan öğrencilere ve mezunlara hizmet etmeye çalışıyor. Mezunları bir araya toplarken öğrencilerin de iyi, kaliteli eğitimine ortak olmaya katkıda bulunmaya çalışıyorlar. İlgililer bu yıl Mezunlar Derneği olarak gelenekselleştirmeyi planladıkları Okul Onur Ödülü’nü verebilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

Mezunlar Okul Onur Ödülü’nü verebilmek için öğrencilerden bekledikleri saygılı, okul kurallarına uyan, sorumluluk sahibi, çalışkan, okulunu okul dışında da en iyi şekilde temsil eden, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bir genç olması.

Öğretmenlerinin oylarıyla bu sene bu ödülü almaya layık görülen isimler Yosi Kohen Kutucu ve Roysi Rubin oldu. Musevi Lisesi Mezunlar Derneği ayrıca her yıl olduğu gibi bu sene de mezuniyet gününde mezun olan öğrencilerden yönetim kurullarına direk katılacak olan öğrencileri seçtiler ve kendilerine kep töreninde dernek rozetini taktılar. Mezunlar Derneği, Bülent İpekoğlu, Liza Cemel ve Serra Kohen ile yeni dönemde nice başarılara imza atacaklarına inanıyor.