Or Yom’da bir hafta böyle geçti

İki yıl süren başarılı bir entegrasyon sürecinden sonra kurumsallaşma ve yaşam seviyesini hep yukarı taşıma felsefesi ile yola çıkan Or Yom’da faaliyet dolu bir hafta daha geride kaldı.

Toplum
29 Haziran 2016 Çarşamba

19 Haziran Pazar günü Babalar Günü vesilesiyle Or Yom gönüllüleri pansiyonerlere hediyelerini dağıttılar. Pansiyonerlerin yüzlerindeki ifadeler hatırlanmış olmanın mutluluğunu yansıtıyordu.

21 Haziran günü pansiyoner ve gönüllüleri için düzenlenen tekne gezisinde İstanbul Boğaz'ı manzarası karşısında günün mönüsü balık büyük bir zevkle yenirken aynı zamanda şarkılar da söylendi. Çoğu pansiyonerin hayatlarında ilk defa katıldıkları Boğaz Turu onları öylesine mutlu etti ki böylesine güzel gezilerin tekrarlanması dileklerini yinelediler.

22 Haziran Çarşamba gecesi Ramazan dolayısıyla personele bir iftar yemeği verildi. Or Yom Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı yemek oldukça samimi bir hava içinde gerçekleşti.

23 Haziran Perşembe günü ise gönüllülere yönelik hijyen konulu bir seminer düzenlendi.

Or Yom yetkilileri pansiyonerlerin yaşam kalitelerini yükseltmek adına var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini şu cümlelerle belirttiler: “Or Yom, hayat demek, canlılık demek, pansiyoner ve personelimizi mutlu etmek adına, gönüllüler olarak çalışmak, çok çalışmak demek. En iyiyi en güzeli başarma konusunda kendini aşmış bulunan Or Yom en ince noktaları göz önünde bulundurarak  pansiyonerlerimize en iyi hizmeti verebilmek için durmadan çalışmaktadır.”