Sanatta kısa kısa: Yinon Muallem ve Guy Mintus 27 Mayıs´ta İstanbul´da

Akbank Sanat Çağdaş Vokal Günleri, besteci, perküsyon ustası Yinon Muallem ve genç caz piyanisti Guy Mintus’un 27 Mayıs günü gerçekleştireceği konser ile sona erecek.

Tuna SAYLAĞ Sanat
26 Mayıs 2016 Perşembe

Yinon Muallem ve Guy Mintus Konserleri 

Akbank Sanat Çağdaş Vokal Günleri, besteci, perküsyon ustası Yinon Muallem ve genç caz piyanisti Guy Mintus’un 27 Mayıs günü gerçekleştireceği konser ile sona erecek. İkili konserde Erkan Oğur, Eyal Sela, Hasan Gözetlik, Arslan Hazreti ve Elif Çağlar gibi sanatçıların konuk müzisyen olarak katkıda bulunduğu, özgün bir repertuar ile farklı kültürlerin ve renklerin izlerini taşıyan yeni albümleri Offlines’dan eserler seslendirecek. Konserde ikiliye Türk Caz Müziğinin en beğenilen isimlerinden Elif Çağlar eşlik edecek. Yinon Muallem, Guy Mintus ve Elif Çağlar ayrıca 28 Mayıs akşamı SUMMART Sanat Merkezi Sahnesinde bir konser daha verecekler.

İstanbul Resitalleri sezona piyanist Demidenko ile veda ediyor

İstanbul Resitalleri 9. sezon kapanışında efsanevi Rus piyanist Nikolai Demidenko’yu ağırlıyor. Rus piyano ekolünün uluslararası arenadaki en büyük yorumcularından olan sanatçı, özellikle Rus konçertoları repertuarındaki hâkimiyeti ve etkileyici performansları ile dünya çapında bir kariyere sahip. 4 Haziran akşamı Sakıp Sabancı Müzesi the seed’de yer alacak konserde Demidenko Chopin ve Prokofiev’in eserlerinden oluşan bir seçki sunacak. www.istanbulresitalleri.com

 

İZEV yararına sergi

Focus Grup’un İZEV yararına düzenlediği ‘Hepimiz Aynıyız +1 Farkla’ fotoğraf sergisi 22 Mayıs’ta Akmerkez etkinlik alanında açıldı. Sergi 5 Haziran tarihine kadar gezilebilecek.