George Clooney ve Julia Roberts 15 sene sonra Cannes’da kırmızı halıda beraber

69´uncu Cannes Film Festivali´nin ilk günleri Hollywood ustalarının resmi geçidi şeklinde geçiyor.

Dünya
13 Mayıs 2016 Cuma

George Clooney ve Julia Roberts  ikilisi,  Jodie Foster'ın yönetmenliğini yaptığı Money Monster filmi için yeniden bir araya geldi.

George Clooney ve Julia Roberts ‘Oceans 11’ filminden beri  15 senedir bir araya gelmemişlerdi.   Dün gece gala sırası Jodie Foster'ın yönettiği Money Monster adlı filmindi.

 

ilk gösterimi de Cannes’da yapılan  “Money Monster”,  Foster’ın dördüncü filmi. Gösterimle, film oyuncularından aktris Julia Roberts da ilk kez Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısına çıktı. Roberts’ın, halının bir kısmında yalın ayak yürümesi ise büyük ilgi uyandırdı.

Julia Roberts ve George Clooney'in önemli rollerini paylaştığı filmin festivaldeki kırmızı halı geçidine damgasını vuran kişi ise Amal Clooney oldu.

George Clooney'in karısı , giydiği Atelier Versace imzalı elbisenin derin yartmacı ve uzun kuyruğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Bayan Clooney, başta eşi olmak üzere çevresindeki herkese de aynı zorluğu yaşattı. Özellikle de festival sarayının merdivenlerinden çıkarken birkaç kişi Clooney'in elbisesinin kuyruğuna hakim olmaya çalıştı.