Galatasaray tam kadro Umut´un yanında!

Galatasaray Kulübü, babasını kaybeden Umut Bulut´un yanında olmak için tam kadro Kayseri´ye gidiyor.

Spor
16 Mart 2016 Çarşamba

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Kemal Bulut, 15 Mart Salı günü, Kayseri Yeşilhisar Büyük Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben defnedilecektir.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve Umut Bulut’un takım arkadaşları ile Florya Metin Oktay Tesisi çalışanları cenazeye katılmak üzere özel bir uçakla Kayseri’ye hareket edecektir. Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz"

SNEİJDER YAŞANANLARI ANLATTI!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, babasını Ankara'daki terör saldırısında kaybeden Umut Bulut hakkında konuştu. Hollanda basınına demeç veren Sneijder, yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Sneijder, "Hepimiz masaj odasındaydık ve babasının saldırıda öldüğü haberini aldık. Takım arkadaşınızın babasının terör saldırısında öldüğü gün, kara bir gündür. Onu teselli etmeye çalıştık ancak ne kadar isteseniz de, avutamıyorsunuz. Aynı zamanda, biz de acıyı hissettik" dedi.

Hollandalı yıldız, "Böyle bir olayı yaşayınca terörün size ne kadar yakın olduğunu anlıyorsunuz. Her zaman üzücü bir durum ama her gün birlikte çalıştığınız, çok yakınınızdaki birine bu oluyor. Babasını sürekli görüyordum" ifadesini kullandı. Sneijder, "Bu olay benim ve yönetim için yeni, garip bir durum. Hep birlikte cenazeye gideceğiz ve nasıl gideceğini göreceğiz ancak bu kulüp için de zor" diye konuştu.

 

UMUT BULUT'A TAZİYE MESAJLARI

Wesley Sneijder, Felipe Melo, Fernandao, Nani ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, Umut Bulut için taziye mesajı yayınladı.

Roberto Mancini: Serie A ekiplerinden Inter'i çalıştıran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, Ankara'da yaşanan terör olayları sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Mancini, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Umut Bulut'a ve ailesine başsağlığı diliyorum, Ankara'da hayatını kaybedenler için dua ediyorum'' ifadelerine yer verdi.

Kevin Boateng: Milan'da forma giyen Kevin-Price Boateng, Ankara'daki bombalı saldırı sonrası babası şehit olan Umut Bulut için bir mesaj yayınladı. Ganalı futbolcu, Twitter'dan paylaştığı fotoğrafın altında, "I will have a your father in my prayers Umut (Baban her zaman dualarımda olacak Umut)" ifadelerini kullandı.

Didier Drogba: Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, Ankara'da yaşanan patlama sonrası babasını kaybeden Umut Bulut'a taziye mesajı yolladı. Fildişili yıldız Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Başın sağolsun Umut Bulut, çok üzgünüm. Acını paylaşıyorum'' ifadelerini kullandı.