Dünyada Salih Dursun yankıları!

Hakem Deniz Ateş Bitnel´e kırmızı kart gösteren Salih Dursun, maç sonunda "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım" dedi.

Spor
22 Şubat 2016 Pazartesi

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'e verdiği penaltı kararından sonra Cavanda'ya gösterdiği kırmızı kart sonrası Bitnel'in elinden kartı alıp hakeme kırmızı kart göstermiş ve bu olay maçın önüne geçmişti.

Trabzonsporlu futbolcu bu olayın ardından Salih Dursun maç sonunda, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım' şeklinde konuştu. Olay, Avrupa ve Amerika'da da gündem oldu.

Aftonbladet (İsveç): Erkan Zengin'in gol attığı maçta kaos çıktı. Salih Dursun'un, hakemin elinden kırmızı kartı alarak Bitnel'e göstermesi de maçla ilgili en çok konuşulan olaylardan biri oldu.

Expressen (İsveç): Erkan kaosun ortasında kaldı. Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart tüm maçın önüne geçti.

SVT (İsveç) Skandal: Zengin'in takım arkadaşı hakemi oyundan attı.

Bild (Almanya): Türk profesyonel futbolcu hakeme kırmızı kart gösterdi.

Sport1 (Almanya): Salih Dursun hakeme kırmızı kart göstermesine rağmen kırmızı kart ile oyun dışı kalmaktan kurtulamadı.

Daily Mail (İngiltere): Trabzonspor'un Galatasaray karşısında 7 kişi tamamladığı maçta, Türk savunma oyuncusu hakeme kırmızı kart gösterdiği için atıldı.

Marca (İspanya): Hakeme kırmızı kart gösterdi ve oyundan attı.

Sports Illustrated (ABD): Hakeme kırmızı kart gösteren Trabzonsporlu oyuncu maçtan atıldı

SB Nation (ABD): Oyuncunun hakeme kırmızı kart göstermesiyle Türk futbol maçı kaosa sürüklendi

CBS Sports (ABD): Kızgın oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi. Türk futbolu bize uzun süre unutamayacağımız ilginç bir an yaşattı.

Algemeen Dagblad (Hollanda): Oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi ve oyundan atılmak zorunda kaldı.