Tek kart-Sınırsız Sinema Bileti Sinemia

Aydın BOLKAR Teknoloji
17 Şubat 2016 Çarşamba

Siz de benim gibi özellikle kış aylarında sinemaya gitmeyi çok seven biriyseniz, Sinemia adlı bu yeni girişimi çok seveceksiniz. Henüz tanıtım aşamasında olduğu için, yaptığı farklı kampanyalar ve fırsatlarla kendini duyurmaya çalışan Sinemia’yı ilk kez geçtiğimiz sene keşfettim. O dönemde sadece davetiye usulü üye kabul eden uygulama, 2015’in sonunda aldığı yatırımla faaliyetlerini hızlandırdı. Mantığı çok basit… Yaklaşık ayda üç kez sinemaya gitme fiyatına sisteme üye oluyorsunuz, ay içinde her gün bir adetle sınırlı olmak üzere her gün gidebilmenize olanak sağlayabilecek bir ödeme kartına sahip oluyorsunuz.

Mobil uygulaması üzerinden gitmek istediğiniz sinemanın yakınında iken ‘check-in’ olarak sinema biletinizi aktif hale getiriyorsunuz ve kasaya giderek ödemenizi Sinemia kartınızla gerçekleştiriyorsunuz. Henüz uygulama üzerinde geliştirilecek alanlar mevcut, ancak temel fonksiyonlar eksiksiz çalışıyor, eminim üye sayısının artması ile özellikler de artarak gelişecektir.

2016’da eşimle daha fazla sinemaya gitme kararımızın üzerine gelen Sinemia kartı hem aile bütçemize iyi geldi, hem de güzel bir tecrübe yaşattı bana, sinema severlere tavsiye ederim.