Ortaköy’ün yeni kaşer et lokantası

Ortaköy’ün merkezinde açılan Caffe Eden, kaşer et, burger, döner, lahmacun ve pide yemek isteyenlerin hizmetinde.

Toplum
10 Şubat 2016 Çarşamba

Yeni kaşer kafe / lokantada servise sunulan tüm etler özel denetimli tesislerde üretiliyor. Denetimli şohetler tarafından, şehita kurallarına uygun olarak kesilen hayvanlar, gerekli tüm kontroller yapıldıktan sonra hijyen şartlarına uygun bir şekilde lokantaya ulaştırılıyor. Caffe Eden’in mutfağı ve yemekleri, lokantada sürekli bulunan gözlemci tarafından denetleniyor.

Caffe Eden açıldığını günden beri her hafta menüsüne yeni ürünler ekliyor. Açılış ve deneme üretim süreçlerinde görülen aksaklıklar hızla giderilme ve her gün daha da ileri gitmekte.

Klasik döner çevirme, köfte, ıslak hamburger, New York hamburger, etli pide ve çıtır lahmacun, müşteriler tarafından en çok rağbet gören çeşitler arasında. Her çarşamba ise özel tavuk döner günü, tavuk tercih edenleri beğenisine sunuluyor. Özel günlerde ciğer, içli köfte gibi spesiyallerin de sunulacağı Caffe Eden, her gün taze olarak hazırlanan çeşitleri, evlerine misafir gelmişçesine sıcak bir atmosferde ağırlanan lokanta müşterilerine sunuyor. Caffe Eden evden çıkmak istenmediği zamanlar, evde misafir ağırlandığı zamanlar, maç günleri ve toplantılar düşünerek, Bebek, Gayrettepe, Beşiktaş, Arnavutköy, Kuruçeşme, Ulus, Etiler’e motorla hizmet de veriyor.

Günlük taze olarak sunulan bu çeşitlerin yanında, lokantadan Denet market ürünler de alınabiliyor. Özel sipariş verildiğinde, her yerde bulunamayan kaşer ciğer, taşlık, kanat, dil siparişleri de hazırlanıp, evlere yollanabiliyor.

Caffe Eden’in farklı bir özeliği de Pazar hariç saat 15.00- 17.30 saatleri arasında, menüdeki ürünlere yüzde 20 indirim uygulanması.