Alef’te yeni bir etkinlik ‘Kapınıza Sağlık-Day Care Center’

Toplum
11 Ocak 2016 Pazartesi

Alef’te çocuklar, gençler ve yetişkinlere sunulan etkinliklere bir yenisi daha eklendi. 12 Ocak’tan itibaren her salı ve her perşembe günü cemaatin 65 yaşını geçmiş her üyesine hoş vakit geçirtebilecek bir etkinlik olan ‘Kapınıza Sağlık-Day Care Center’ hayata geçirildi.

Bu etkinlik sayesinde katılımcıların yaşıtlarıyla bir araya gelmesi, sosyalleşmesi, bir takım yetiler edinmesi ve eğlenmesi amaçlanıyor. Elişi, sanat çalışmaları, mutfak atölyeleri, oyun ve sinema saatleri, seminerler, müze gezileri, birlikte kahvaltı, sabah kahvesi, öğle yemeği gibi birçok faaliyetle ‘Kapınıza Sağlık-Day Care Center’a katılanlar bir yandan keyifli ve hoş zaman geçirecek, diğer yandan da yeni sosyal bağlar kurarak günün en büyük sorunlarından biri olan yalnızlığı geride bırakacaklar.

Etkinliklere katılmak için Alef’e kendi imkânlarıyla gelemeyenlere şehrin belirli noktalarından kalkan servisler yardımcı olacak.

*Bu Sömestr tatilinde Alef’te çocuklar çok eğlenecekler

Mozaik çalışmaları, Tu Bişvat ve sabun atölyelerinin yanı sıra Reysi Kamhi ile sanat, Börek Partisi ve Or Yom ziyaretlerinin yapılacağı etkinlikler için önceden (0212) 2692533 numaralı telefondan kayıt yaptırılması gerekiyor.