2016 bize neler getirsin?

Çocuk-Aile
30 Aralık 2015 Çarşamba

 

Bize öğrettikleri ile 2015 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kimimiz için çok üzücü, kimimiz için keyifli, her duyguyu içinde barındıran bir yıl oldu 2015. Herkesin hayatında hep ihtiyacı olan, yokluğu insanları bunalıma sürükleyen, ruhumuzun ilacı olacak kadar kıymetli bir duygumuz var. O olmayınca hayat duruyor, hayaller bitiyor, insan kendini yaşamdan kopartıyor. Ne mi diye düşünüyorsunuz? UMUT! İşte bu yüzden her sabah uyandığımızda herşeye rağmen güne devam edebiliyoruz, işte bu yüzden her felaketten sonra veya üzücü haberlerden sonra yaşama tekrardan bağlanabiliyoruz.

Kimi zaman çölde açan bir çiçekte, kimi zaman iyileşen minicik yaramızdaki kabuklarda, kimi zaman ailesini felakette kaybetmiş bir çocuğun gözlerinde, kimi zaman hastane koridorlarında bekleyen yakınların beden dillerinde, bazen de askerlerin savaştan dönmesini bekleyen kalplerde, sınav sonuçlarını bekleyen öğrencilerde, sabahın en erken saatlerinde avlanmaya çıkmış balıkçıların ağlarında, elindeki para ile hem çocuğunun ihtiyaçlarını almaya çalışan hem de evin borçlarını ödemeye çalışan anne babaların çare arayışlarında, “sevgilim bu sefer doğru olanı yapacak, ona bir şans daha vereceğim, belki bu sefer” diye bağıran iç seslerinde, “bu son sigaram” diye çekilen her nefeste, “bu sefer ona gerçeği söyleyeceğim” fikri ile başlanan her konuşmadaki sözlerde, hissettiğimiz tek şey gerçekte umut duygusu… Mutlu olma umudu, güzel geçmesi umudu, beğenilmesi umudu, bu sefer iyileşmesi umudu, başarma umudu, imkanlarımı sunabilme umudu, zengin olma umudu, sağlığımı koruma umudu,  izin alma umudu, karşımdakini anlayabilme umudu, daha iyisine sahip olma umudu...

Ruhumuzun yaşam enerjisi olan UMUT, 2016 yılında her an bizim ile olsun!

Sevgi ile kalın, sevgiyi paylaşın!

 

The Underwater Paradise 

29 Ocak-7 Şubat

Drama, pandomim, dans, illüzyon, kukla, kum sanatı ve sihrin, köpüklerin büyüleyici güzelliği ve şaşırtıcı lazer gösterileri, özel efekt ve ışık şovları ile harmanlanmansı ‘the Underwater Paradise’ı her yaş için eşsiz ve mükemmel kılıyor.

Gaming

Dijital eğlence ve video oyun fuarı Gaming Istanbul, Türk oyunseverlerinin yıllardır özlemini duyduğu eğlenceyi sunmak için 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. (BİLETİX)

UNIQ Winter Tales

“Kış hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!” dedirtecek 1000m2’lik açık hava buz pisti, UNIQ İstanbul&Vega Ice işbirliği ile açıldı. UNIQ Winter Tales, kış dönemi boyunca gündüz ve geceleri İstanbullulara muhteşem anlar yaşatacak.

Anne Bebek & Çocuk Fuarı

30. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Fuarı, 13-17 Ocak tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da düzenleniyor. Ailelerin, hem çocukları hem de kendileri için ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri bünyesinde barındıran “Mother, Baby & Kids Show”, beş gün boyunca süren alışveriş festivali için sizleri bekliyor.