70 Pencere/Shivim Panim: Eddi Anter ile farkındalık hapı

Bugüne kadar Türkiye’de altı kitabı yayınlanan, aynı zamanda Şalom Gazetesi yazarlarından Eddi Anter, 70 Pencere/Shivim Panim konferanslarının konuğu olacak.

Toplum
30 Aralık 2015 Çarşamba

Yurt dışında  uluslararası pazarlama ve akıl sağlığı/psikoloji konularında master yapan Eddi Anter’in kitaplarından ‘Lilly- Ben Bir Arap Yahudi’siyim’, ‘Kumbara ve İkilem’ bestseller listelerinde yer alırken, ‘İnkâr’, ‘Kabile’ ve ‘Ben Benim’ kitapları ise longseller olarak okunmaya devam ediyor.

12 yıldır Tora ve Zohar eğitimi alan Anter, kişisel gelişim için bir guru, derviş veya yogiye ihtiyaç olmadığına inanıyor. Yaşamını Florida ve Türkiye arasında sürdüren Anter, içsel yolculukta Öz’e ulaşmak için tek  gerekenin hazır olmak olduğunu savunuyor. ‘Bir ruha ulaşmak bile dünyayı kurtarmaktır’ ilkesini benimseyen Anter, 6 Ocak’taki  ‘Farkındalık Hapı’ konuşmasında ‘Sıkılmak zamanın farkındalığıdır’,  ‘Alışkanlık farkındalığın yokluğudur’, ‘Farklı olmakla farkında olmak farkı ‘, ‘Gerçekten var mısın yok musun’ konularını ele alarak katılımcıları bir an durup kendileriyle yüzleşmeye davet edecek.