Or Yom’da etkinlikler devam ediyor

Toplum
2 Aralık 2015 Çarşamba

22 Kasım günü, Or Yom bir gönüllünün girişimiyle Şemeş Karmiel Grubuna ev sahipliği yaptı. Grup yaptıkları danslarla pansiyonerlerini adeta büyüledi. Gençlerle eski nesil tecrübeli yaşlıların bir araya gelerek sohbetler etmesi, Şemeş Karmiel Grubu’nun yaşlılara dağıttığı küçük hatıralar ve ikramlar gerçekten görülmeye değer bir mutluluk yaşattı. Şemeş Karmiel Grubu’na, eğitmenleri Verda Darsa’ya ve bu unutulmaz dakikaları fotoğraflarıyla ölümsüzleştiren Jak Arditi’ye bu güzel günü anılara yerleştirdikleri için teşekkür edildi.

29 Ksaım akşamı, ince düşüncenin en güzel örneklerinden birini daha yaşadı birkaç pansiyoner. Lena Siyon-Alber Gabay çifti Wyndham Grand Otelindeki düğünlerinde bir masayı pansiyonerlere ayırıp onları ağırladılar.

Gönüllülerin vesile olduğu çok güzel bir etkinlikten daha Salı günü yaşandı. Pansiyonerler gönüllüler ile birlikte Alkent Sinemalarında ‘Aşk Tarifi’ filmini izledi. Gönüllülerin hazırladıkları ikramlar ve doğum günü pastasıyla pansiyoner Naim Kohen’in de 76. yaş günü sinemada kutlandı.