Gal Gadot: Askerlik tecrübem Wonder Woman’ı daha iyi oynamamı sağlıyor

Ünlü çizgi karakter, Batman’ın sevgilisi Wonder Woman aynı zamanda bir kadının sahip olabileceği azami güç ve dayanıklılığın sembolü.

Dünya
9 Temmuz 2015 Perşembe

İsrailli yıldız Gal Gadot 2016‘da vizyona girecek ‘Batman Süperman’e Karşı: Şafakta Adalet’ filmindeki Wonder Woman  karakterini aldığı askerlik eğitimi sayesinde  çok daha gerçekçi canlandırdığını söylüyor. 

Mart 2016’da sinemalarda gösterilecek filmin çekimleri ve PR faaliyetleri tüm hızı ile sürüyor.

30 yaşındaki İsrailli aktris Gadot, Amerikan Fashion dergisine yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bir gün binlerce kadını etkileyecek bir karakteri sinemada canlandıracağımı hiçbir zaman hayal bile etmedim. İsrail’de yaptığım mecburi askerlik görevim çok zor değildi, ama beni Hollywood’a hazırladı.  Modern zamanlarda esas zor olan kadın olmak. Hem iyi bir eş, hem iyi bir anne, hem de işyerinde  iyi bir çalışan olmak zorundayız.”

Gadot’un İsrail ordusunda spor hocası olarak çalıştığına dikkat çeken Fashion dergisi, ünlü yıldızı askerlikten kaçan İsrailli süper manken Bar Refaeli ile karşılaştırıyor ve iki ünlü arasındaki farklı hayat felsefelerini gündeme getiriyor.