Terminatör Arnold’un sesi doğru yolu gösterecek

Avusturya doğumlu ünlü Hollywood yıldızı ve Kaliforniya eski Valisi Arnold Schwarzenegger’ın sesi İsrailli navigasyon programı Waze’de doğru yolu tarif edecek.

Dünya
16 Haziran 2015 Salı

USA Today’in haberine göre Waze kullanıcıları isterlerse  Schwarzenegger’ın canlandırdığı unutulmaz kahraman Terminatörün sesi ile trafik ve yol durumunu öğrenebilecekler.

Ancak Waze’deki Terminatör ses  seçeneği temmuz ortasına kadar kullanılabilir olacak.

Sistem açıldığında Arnold,  “Ben Cyberdyne system model 101’den Terminatör ve sen benimle geliyorsun” şeklinde bir ifade ile direksiyon başındaki kişiyi karşılayacak ve komut verecek.

Hedefinize vardığınızda ise Terminatör Arnold şoföre  "Hasta la vista, baby” şeklinde veda edecek.

USA Today ünlü aktörün, Waze mühendislerine sesini ödünç vermesinin 1 Temmuz’da sinemalarda gösterimi başlayacak yeni filmi Terminatör Genesis’in reklam kampanyasının bir parçası olduğunu iddia etti.

Ses kayıtları için bir saatten fazla stüdyoda kalan ünlü aktör kayıt sonrası basına yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “40 yıl evvel kariyerime başladığımda bana kalın sesim ve ağır aksanım yüzünden hiç başrol oynayamayacağım söylenmişti, halbuki sinema kariyerinde 40 yıldan sonra sesim ve aksanım halen iş yapıyor.”