Kurumlarımız Pesah Bayramı’na hazır

Bu sene 5775 İbrani yılına göre 3 Nisan Cuma akşamı başlayarak 11 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Pesah Bayramı vesilesiyle dost ve akrabalarının bayramlarını kutlamak isteyen dindaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla, cemaat kurumlarımızın özenle hazırladıkları hediyelikleri tanıtıyoruz.

Toplum
23 Mart 2015 Pazartesi

Or Yom

Günden güne değişen ekonomik şartların yönlendirmesi ve gelirlerin daha verimli olarak kullanılması amacı ile yıllardır aynı amaç için çalışan İYD ve Barınyurt’un tek çatı altında birleşmesiyle faaliyetlerine devam eden Or Yom, Pesah Bayramı için çeşitli sertifikalar hazırladı. Bağışseverliğin bir göstergesi olan altın, gümüş, bronz sertifikaların yanı sıra Pesah Yemekleri Kitabı, geleneksel tatlar, hediyelikler, gümüşler, canlı çiçekler ve geleneksel çiçekli ve müzikli kartları da tercih edebilirsiniz.

Tel: (0212) 2524018

(0212) 2456771

Faks: (0212) 2455650

e-posta: [email protected]

Or-Ahayim Hastanesi Vakfı

Balat Or-Ahayim Hastanesi’nde gönüllü çalışan Pembe Melekler, dostlarınız için kâsede bir Pesah geleneği olan haroset, portakal tatlısı, kestane şekeri, portakallı, kayısılı çikolata, ayva tatlısı, beze ve krokan ile doldurulmuş çeşitli gümüş kaplama ve porselen servis kase ve tabakları, içinde şarap, çikolatalı ve sade hamursuz, bir kâse beyaz tatlı, portakal tatlısı, ayva, çikolatalı badem ve krokan bulunan tepsiler hazırladılar. Tebrik kartı da seçenekler arasında bulunuyor.

Tel: (0212) 267 33 22 - Faks: (0212) 267 33 77

www.orahayim.com

 

Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın AŞ

Tüm kurum ve derneklerimizin yanı sıra Gözlem Kitap da dostlarınız ve sevdiklerinizin bayramlarını kutlamaya yardımcı oluyor. Sevdikleriniz için Gözlem Kitap’ın geniş yelpazesinden tercih edeceğiniz yerli ve yabancı kitaplar, CD’ler vs. özel fiyatlarla seçenekler arasında. Ayrıca 3/6 ay veya 1 yıllık Şalom Gazetesi aboneliği hediye edebilirsiniz.

Tel: (0212) 231 92 82 

www.gozlemkitap.com 

[email protected]

 

Matan Baseter

1930 yılından bugüne ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak onların ekonomik ve sağlık sorunlarını olanaklar dahilinde çözümleyerek destek olmayı amaçlayan Matan Baster, ihtiyaçlıya gönderilebilecek beş farklı yardım paketi hazırlandı: Giysi Paketi, Aylık Gıda Paketi, Bayram Gıda Paketi ve Bayram Ekstra Gıda Paketi, Bayram Özel Paket. Yapacağınız bağış yakınlarınıza gönderilecek olan sembolik bir hediye ile bilgilendirilecek.

Tel: (0212) 244 13 53 - 249 79 37 - 249 56 64 

Faks: (0212) 293 60 22

[email protected] / www.nevesalom.org

 

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği

Bağışseverlerin desteği ile himayesi altında bulunan çocukların geleceklerine katkıda bulunan Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği (Orfelina) tebrik kartları ve çeşitli hediyelikler hazırladı. Terapi ve Sosyal Aktivite Bağışı, Giysi Bağışı, bir - iki – üç ve dört haftalık Beslenme Paketleri bağış seçeneklerinden. Bayram kartlarından ve bağış hediyeliklerinden dostlarınıza yollayarak bayramlarını kutlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra özel tasarım cam objeler, seder tabağı, matsa tabağı, ev duaları, matsa örtüleri, masapanlık ve fırın setleri de seçenekler arasında.

Tel: (0212) 231 12 46 - 296 46 16

Faks: (0212) 296 46 17

www.orfelina.org

 

 

Mişne Tora Öğrencilere Yardım Derneği

Birçok öğrencinin hazırlık sınıfından üniversite mezuniyetine kadar eğitimlerini sağlayan, tüm ders ve giyim malzemelerini temin eden, onların sosyal yaşantılarına destek veren ve mezuniyet sonrası iş temin eden ÖYD’nin hazırladığı hediyeliklerden seçerek hem sevdiklerinizin bayramını kutlamış, hem de öğrencilere destek vermiş olacaksınız. Bu yıl tebrik kartlarının yanı sıra sade ve çikolatalı badem ezmesi, şarope, özel Antakya ve mustaçudos lezzetleri ile doldurulmuş çeşitli biçim ve boyutta porselen tabaklar, kutular, kitaplar seçenekler arasında. Ayrıca her sene olduğu gibi öğrencilerin başarılarını simgeleyen Takdir, Teşekkür, Özel Ders, Giysi Katkı, Servis Katkı, Dershane Katkı belgeleri ile öğrencilere kitap ve burs katkısı olarak dönecek çeşitli plaketler de hazırlandı.